Duncan Laurence boeken

Gage vanaf € 20.000,- / Géén privé-feesten!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 45-60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Pop

Duncan Laurence boeken voor jouw bedrijfsfeest of event? Duncan Laurence is een zanger, songwriter en producer. Duncan’s combineert nostalgische pop-songs met zowel orkestrale als elektronische invloeden. De muziek krijgt hierdoor een cinematisch, bijna mythisch jasje. Duncan werkt momenteel aan zijn debuut-album.

Duncan Laurence boeken

In 2013 begon Duncan aan zijn studie op de Rockacademie. Daar ontwikkelde hij zich in razendsnel tempo als zanger, songwriter en producer. In december 2013 begon hij de band The Slick, waarmee hij na in het voorprogramma stond vanl Berget Lewis en Jett Rebel. Ook speelde de band op Eurosonic Noorderslag. In 2014 deed Duncan mee aan The voice of Holland, hij wist hij het tot de halve finale te halen.

Top 50 noteringen

Hiermee behaalde hij diverse top 50 hitnoteringen, waaronder zijn eigen debuutsingle, die hij met The Common Linnets zangeres Ilse DeLange en gitarist JP Meijer heeft geschreven. Het talent voor schrijven bleef ook publisher Sony ATV niet ongemerkt. In 2015 tekende Duncan daar als songwriter.

Boekingen van Duncan Laurence

Duncan reisde af naar Stockholm en Londen om zich te ontwikkelen tot de songwriter die hij dezer dagen is. In 2018 behaalde Duncan zijn eerste nummer een notering als schrijver voor derden, door mee te schrijven aan het album van de K-Pop legendes TVXQ. Duncan schreef hiervoor het nummer “Closer”. Het album kwam op een nummer 1 positie binnen in maar liefst elf landen, en behaalde de top 10 in de Billboard Worldwide Album Charts. In 2019 vertegenwoordigde Duncan Laurence Nederland op het Eurovisie Songfestival met ‘Arcade‘, waarmee Nederland voor de eerste keer sinds 1975 weer eens won.

Direct Duncan Laurence boeken? Klik hier voor boekingen van Duncan Laurence

Duncan Laurence boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Duncan Laurence

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 45-60 minutenexclusief geluid en techniek5 personenPopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand