Dreamcast boeken

Leuke band voor een leuke prijs!
€1.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1695,-
 • Duur
  avondvullend in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Dreamcast boeken voor jouw feest of evenement? Een razend populair dynamisch/modern trio met vertrouwde gezichten die inmiddels de klappen van de zweep kennen door hun ervaring in o.a. X-factor, Santa Rosa, Candy Cover, King’s Quest, en Madhouse. Iets wat je vooral gezien moet hebben!

Dreamcast boeken

De ervaring heeft geleerd dat de succesformule van een band niet alleen schuilt achter muzikaal vakmanschap maar dat entertainment en interactie met het publiek misschien nog wel belangrijker zijn.

Leuke band boeken

Dreamcast heeft maar maar één doel voor ogen en dat is dat het publiek van hun optreden geniet. Of dat nu is met 70’s/80’s Disco, Nederlandstalig, Rock, Wals of Happy Hardcore!? Het maakt hen niets uit, zo lang het dak er maar af gaat!

Boekingen van Dreamcast

Dreamcast tourt met eigen techniek en zet (indien gepast) een show neer die niet onder doet voor een grote band. Een volledige LED-lichtshow met o.a. 6 moving heads (waaronder 2 die video/plaatjes kunnen projecteren) een LED-achtergronddoek en LED-frontlicht zorgen ervoor dat er bij afwezigheid van krachtstroom toch een volledige set gebouwd kan worden. Dreamcast werkt met een L-Acoustics geluidssysteem tot ca. 400 personen waar artiesten gratis op in kunnen prikken.

Direct Dreamcast boeken? Klik hier voor boekingen van Dreamcast

Dreamcast boeken

€1.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dreamcast

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshowavondvullend in overleginclusief tot 350 personen4 personenAllround€1695,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand