Dreamcast boeken

Leuke band voor een leuke prijs!
€1.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1695,-
 • Duur
  avondvullend in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Dreamcast boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dreamcast. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een razend populair dynamisch/modern trio met vertrouwde gezichten die inmiddels de klappen van de zweep kennen door hun ervaring in o.a. X-factor, Santa Rosa, Candy Cover, King’s Quest, en Madhouse. Iets wat je vooral gezien moet hebben!

Biografie Dreamcast

De ervaring heeft geleerd dat de succesformule van een band niet alleen schuilt achter muzikaal vakmanschap maar dat entertainment en interactie met het publiek misschien nog wel belangrijker zijn.

Leuke band boeken

Dreamcast heeft maar maar één doel voor ogen en dat is dat het publiek van hun optreden geniet. Of dat nu is met 70’s/80’s Disco, Nederlandstalig, Rock, Wals of Happy Hardcore!? Het maakt hen niets uit, zo lang het dak er maar af gaat!

Boekingen van Dreamcast

Dreamcast tourt met eigen techniek en zet (indien gepast) een show neer die niet onder doet voor een grote band. Een volledige LED-lichtshow met o.a. 6 moving heads (waaronder 2 die video/plaatjes kunnen projecteren) een LED-achtergronddoek en LED-frontlicht zorgen ervoor dat er bij afwezigheid van krachtstroom toch een volledige set gebouwd kan worden. Dreamcast werkt met een L-Acoustics geluidssysteem tot ca. 400 personen waar artiesten gratis op in kunnen prikken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dreamcast kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dreamcast wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dreamcast wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dreamcast online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dreamcast kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dreamcast boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dreamcast kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dreamcast boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dreamcast

Dreamcast inhuren

€1.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dreamcast

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshowavondvullend in overleginclusief tot 350 personen4 personenAllround€1695,-

Vergelijkbare artiesten

€1.950,-
€1.895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand