DJ Willow boeken

Ook te boeken met DJ-apparatuur voor € 895,-
€695,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround Feest DJ
 • Genre
  Allround

Al op vroege leeftijd was DJ Willow helemaal bezeten van muziek, al z’n zakgeld ging op aan geluidsapparatuur en plaatjes. Al snel kreeg hij de kans weer wat geld terug te verdienen door in de plaatselijke discotheek te gaan draaien. Na een jaar of vier verliet DJ Willow zijn eerste draaistek en trok hij de regio in om in andere uitgaansgelegenheden de plaatjes aan elkaar te mixen. Dit gevolgd door draaien voor landelijke partijen zoals Veronica, TMF, MTV, Flugel, Bacardi, Coca Cola.

DJ Willow boeken

Inmiddels is de in IJsselstein geboren en getogen DJ is een zekerheid in het entertainment vak. O.a. De Vrienden van Amstel LIVE!, Strandfestival ZAND, Slotconcert Rowwen Heze en het Holland Heineken House zijn vast terugkerende dagen in de agenda van DJ Willow. “Ik denk dat het geheim van een goede DJ helemaal niet zo ingewikkeld is. Het belangrijkste is om te snappen wat de mensen willen. Jong oud groot klein, ieder heeft zijn eigen smaak. Als je dat snapt, en je kan iedereen op jouw manier bedienen wordt het een topavond. Maatwerk noem ik dat”. Aldus DJ Willow.

Boekingen van DJ Willow

De talentvolle DJ is uiterst flexibel, allround en bovendien een top VJ. Het draaien en mixen van clips is DJ Willow wel toevertrouwd. Met bedrijfsfeesten is het mogelijk om logo’s van bedrijven, presentatie etc. door de nummers te mixen.

Direct DJ Willow huren? Klik hier voor boekingen van DJ Willow

DJ Willow boeken

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

De prijzen van DJ Willow

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Allround Feest DJ4 uurexclusief1 persoonAllround€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.150,-
€595,-
€895,-