DJ Tavento boeken

Energieke feest DJ
€750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €750,-
 • Duur
  max 5 uur aaneengesloten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround Feest DJ
 • Genre
  Allround

Wil jij DJ Tavento boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Tavento. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wat begon als een hobby in de kroeg van zijn vader, liep al snel uit de hand. In een mum van tijd is deze energieke DJ niet meer weg te denken in populaire horecazaken op diverse plekken in het land.

Biografie DJ Tavento

Kroegen maar ook discotheken waar hij met zijn originele draaiwijze het publiek urenlang vermaakt. Met zijn verreikende muziekkennis draait hij van de 70’s , Nederlandstalig, tot aan Urban , Après-ski en Dance.

Veelzijdige feest DJ

Niks is hem te veel en hij voelt het publiek feilloos aan. Dit werd al snel ontdekt door diverse organisatoren en leidde direct tot boekingen in feesttenten en kermissen van 500-10.000 man.

Boekingen van DJ Tavento

Met zijn energieke en vrolijke verschijning achter de booth, brengt DJ Tavento niet alleen feest maar ook een brede lach met zich mee.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Tavento kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Tavento wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Tavento wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Tavento online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Tavento kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Tavento boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Tavento kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Tavento boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Tavento

DJ Tavento inhuren

€750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Tavento

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround Feest DJmax 5 uur aaneengeslotenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround€750,-

Vergelijkbare artiesten

€825,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand