DJ Nikolai boeken

Prijscategorie € 500,- tot € 750,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  tot 3 of 4 uur
 • Geluid
  exclusief geluid & techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround / Feest DJ
 • Genre
  Allround / Feest / Apres-Ski

Wil jij DJ Nikolai boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? Professioneel’, ‘allround’, ‘complete hysterie’. Het zijn een aantal termen die van toepassing zijn op het werk van DJ Nikolai.

DJ Nikolai boeken

Door zijn jarenlange ervaring binnen een breed scala aan muziekstijlen, heeft DJ Nikolai zich weten te ontwikkelen tot een ‘Allrounder’ pur sang. In zijn muziekcollectie vindt je als gevolg daarvan een brede verzameling terug van de lekkerste dance classics, tot aan de beste hits van nu. DJ Nikolai is dan ook van alle markten thuis.

Allround Deejay boeken

Zowel op bedrijfsfeesten als in diverse horecagelegenheden weet DJ Nikolai het publiek te verrassen met zijn verfrissende platenkeuze. Dit aangevuld met een fijne vocale ondersteuning zorgt ervoor dat DJ Nikolai zich duidelijk weet te onderscheiden binnen zijn vakgebied. Niet voor niets wordt DJ Nikolai dan ook veel geboekt in binnen- en buitenland.

Boekingen van DJ Nikolai

Tegenwoordig concentreert DJ Nikolai zich tevens op het maken van muziekproducties. Net als in zijn platenkeuze is DJ Nikolai in zijn producties vernieuwend en breed georiënteerd. Zijn singels vind je dan ook terug op verschillende verzamel CD’s en seizoensalbums. Mede hierdoor verzorgde DJ Nikolai muzikale ondersteuning op de Oranje camping in Interlaken (EK 2008) en draaide hij op het plein tijdens de concertreeksen van ‘Symphonica in Rosso (2008&2009)’, ‘Wit Licht’ en ‘Marco & Friends’.

Direct DJ Nikolai boeken? Klik hier voor boekingen van DJ Nikolai

DJ Nikolai boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Nikolai

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround / Feest DJtot 3 of 4 uurexclusief geluid & techniek1 persoonAllround / Feest / Apres-SkiOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand