DJ Roy boeken

Party Hard!
€850,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €850,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende DJ
 • Genre
  Allround / Party / Freestyle

Wil jij DJ Roy boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Roy. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Roy Keuter heeft zijn sporen nu al verdient in de Nederlandse feest top! De naam DJ Roy word nu al gerespecteerd in de wereld van de feestcafe’s, grote feesten, en door collega artiesten / Dj’s.

DJ Roy boeken

Dj Roy, Nederlands Kampioen Cafe dj 2002, Publieksprijs 2003, bekend van de feesthit (nr 79 in de top 100) Party On, dat hij samen met Mister J (Jeroen van Beek maakte). Hij draaide op de Go Apres Ski voor 15.000 Mensen, draait standaard de zomers in Salou en Mallorca. Kortom Dit feestbeest is niet te temmen!

Bekende artiesten boeken

Dat staat vaak op de flyers en posters die worden opgehongen als Roy komt draaien, niet zo gek… De sfeer die hij kan brengen is zo uniek… dat je daar wel reklame voor moet maken, die sfeer wil de cafe eigenaar aan zoveel mogelijk mensen laten zien/voelen, en dat er meestal een vervolg aan zit te komen is dan ook niet uitgesloten.

Boekingen van DJ Roy

Wat maakt Roy zo apart, zijn manier van vrienden zijn met het publiek zorgt voor een ontpannen sfeer, met veelal de nadruk gelegd op zomerse tafarelen, wordt de sfeer al gauw het gevoel van vakantie. Mensen gaan helemaal los op de muziek die Roy draait. Doordat Roy o.a. uitgeroepen is tot de beste Feest DJ van Nederland en SALOU, zorgt hij dat hij garant staat voor een warmte die hij doormiddel van eigen power laat gloeien! Energie vloeit vanuit hem over naar de gasten. Het is erg moeilijk om Roy te beschrijven, kom maar is voelen en beleven wie DJ Roy is… Dj Roy, All the way… On the move!!!!! VOEL DE ZOMER!!!! DJ ROY POWERRRRRRRRRRRRR

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Roy kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Roy wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Roy wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Roy online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Roy kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Roy boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Roy kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Roy boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Roy

DJ Roy inhuren

€850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Roy

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround / Party / Freestyle€850,-
Bekende DJ1 x 120 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround / Party / Freestyle€994,-

Vergelijkbare artiesten

€825,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand