DJ Roy boeken

Party Hard!
€850,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €850,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende DJ
 • Genre
  Allround / Party / Freestyle

Wil jij DJ Roy boeken voor jouw party of event? Roy Keuter heeft zijn sporen nu al verdient in de Nederlandse feest top! De naam DJ Roy word nu al gerespecteerd in de wereld van de feestcafe’s, grote feesten, en door collega artiesten / Dj’s.

DJ Roy boeken

Dj Roy, Nederlands Kampioen Cafe dj 2002, Publieksprijs 2003, bekend van de feesthit (nr 79 in de top 100) Party On, dat hij samen met Mister J (Jeroen van Beek maakte). Hij draaide op de Go Apres Ski voor 15.000 Mensen, draait standaard de zomers in Salou en Mallorca. Kortom Dit feestbeest is niet te temmen!

Bekende artiesten boeken

Dat staat vaak op de flyers en posters die worden opgehongen als Roy komt draaien, niet zo gek… De sfeer die hij kan brengen is zo uniek… dat je daar wel reklame voor moet maken, die sfeer wil de cafe eigenaar aan zoveel mogelijk mensen laten zien/voelen, en dat er meestal een vervolg aan zit te komen is dan ook niet uitgesloten.

Boekingen van DJ Roy

Wat maakt Roy zo apart, zijn manier van vrienden zijn met het publiek zorgt voor een ontpannen sfeer, met veelal de nadruk gelegd op zomerse tafarelen, wordt de sfeer al gauw het gevoel van vakantie. Mensen gaan helemaal los op de muziek die Roy draait. Doordat Roy o.a. uitgeroepen is tot de beste Feest DJ van Nederland en SALOU, zorgt hij dat hij garant staat voor een warmte die hij doormiddel van eigen power laat gloeien! Energie vloeit vanuit hem over naar de gasten. Het is erg moeilijk om Roy te beschrijven, kom maar is voelen en beleven wie DJ Roy is… Dj Roy, All the way… On the move!!!!! VOEL DE ZOMER!!!! DJ ROY POWERRRRRRRRRRRRR

Direct DJ Roy boeken? Klik hier voor boekingen van DJ Roy

DJ Roy boeken

€850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Roy

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround / Party / Freestyle€850,-
Bekende DJ1 x 120 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround / Party / Freestyle€994,-

Vergelijkbare artiesten

€1.000,-
€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand