DJ Robert Den Brok boeken

Zanger + Feest-DJ in 1! Prijs ex (eventuele) reiskosten
€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  5 uur
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround / Zingende feest DJ
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij DJ Robert den Brok boeken voor jouw party of event? “Music” van John Miles is nog steeds één van zijn favoriete platen en uiteraard ook heel toepasselijk. Geboren en getogen in het Brabantse Berghem (onder de rookworstlucht van Oss) ontstond op 10-jarige leeftijd zijn passie voor muziek. Vier jaar later runde hij al zijn eigen (illegale) radiostation. Een paar jaar later werd hij DJ in de plaatselijke kroeg. Na allerlei omzwervingen via diverse cafés, discotheken en radiostations besloot hij om uiteindelijk weer terug te keren naar de roots: de drive-in show.

DJ Robert den Brok boeken

Zijn grootste hobby is het vermaken van mensen. Daarbij wordt dan ook alles uit de kast getrokken. Naast het draaien van plaatjes met professioneel licht en geluid, bleek Robert ook gezegend met een goede zangstem. Wat begon als geintje, een paar keer meezingen met bevriende bands, is inmiddels een professionele activiteit geworden.

Zingende DJ boeken

Zingende DJ Robert den Brok is in staat om u feest naar een hoger niveau te tillen door de combinatie van zanger en DJ ineen! Daarnaast is Robert ook landelijk bekend bij de grote radio- en tv stations zoals o.a. RadioNL en TV Oranje. Maar ook buiten de landsgrenzen begint Robert populair te worden. Zo trad hij al regelmatig op in Der Tiroler in Kirchberg (Oostenrijk en stond hij al 2x voor circa 300 uitzinnige Amerikaanse Nederlanders te zingen in The Netherlands Club in New York. In september 2012 heeft Robert zelfs opgetreden voor Nederlands en Egyptisch publiek in Hurghada (Egypte).

Boekingen van DJ Robert den Brok

Een avondje Robert den Brok betekent dan ook meer dan plaatjes draaien alleen! Een helder en duidelijk stemgeluid, een goede timing/muziekkeuze, en het grenzeloze plezier wat hij in zijn werk heeft dragen bij een aan avond live top-entertainment!!!

Direct DJ Robert den Brok boeken? Klik hier voor boekingen van DJ Robert den Brok

DJ Robert Den Brok boeken

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Robert Den Brok

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround / Zingende feest DJ5 uurinclusief tot 500 personen1 persoonAllround / Feest€795,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand