DJ Robert Den Brok boeken

Zanger én Feest-DJ inéén!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  5 uur
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround / Zingende feest DJ
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij DJ Robert den Brok boeken voor jouw party of event? “Music” van John Miles is nog steeds één van zijn favoriete platen en uiteraard ook heel toepasselijk. Geboren en getogen in het Brabantse Berghem (onder de rookworstlucht van Oss) ontstond op 10-jarige leeftijd zijn passie voor muziek.

Zingende DJ boeken

Vier jaar later runde hij al zijn eigen (illegale) radiostation. Een paar jaar later werd hij DJ in de plaatselijke kroeg. Na allerlei omzwervingen via diverse cafés, discotheken en radiostations besloot hij om uiteindelijk weer terug te keren naar de roots: de drive-in show.

DJ Robert den Brok boeken

Zijn grootste hobby is het vermaken van mensen. Daarbij wordt dan ook alles uit de kast getrokken. Naast het draaien van plaatjes met professioneel licht en geluid, bleek Robert ook gezegend met een goede zangstem. Wat begon als geintje, een paar keer meezingen met bevriende bands, is inmiddels een professionele activiteit geworden.

Boekingen van DJ Robert den Brok

Een avondje Robert den Brok betekent dan ook meer dan plaatjes draaien alleen! Een helder en duidelijk stemgeluid, een goede timing/muziekkeuze, en het grenzeloze plezier wat hij in zijn werk heeft dragen bij een aan avond live top-entertainment!!!

Direct DJ Robert den Brok inhuren? Klik hier voor boekingen van DJ Robert den Brok

DJ Robert Den Brok boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Robert Den Brok

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround / Zingende feest DJ5 uurop aanvraag1 persoonAllround / FeestOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag