DJ Robert Den Brok boeken

Zanger + Feest-DJ in 1! Prijs ex (eventuele) reiskosten
€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  5 uur
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround / Zingende feest DJ
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij DJ Robert Den Brok boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Robert Den Brok. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

“Music” van John Miles is nog steeds één van zijn favoriete platen en uiteraard ook heel toepasselijk. Geboren en getogen in het Brabantse Berghem (onder de rookworstlucht van Oss) ontstond op 10-jarige leeftijd zijn passie voor muziek. Vier jaar later runde hij al zijn eigen (illegale) radiostation. Een paar jaar later werd hij DJ in de plaatselijke kroeg. Na allerlei omzwervingen via diverse cafés, discotheken en radiostations besloot hij om uiteindelijk weer terug te keren naar de roots: de drive-in show.

Biografie DJ Robert den Brok

Zijn grootste hobby is het vermaken van mensen. Daarbij wordt dan ook alles uit de kast getrokken. Naast het draaien van plaatjes met professioneel licht en geluid, bleek Robert ook gezegend met een goede zangstem. Wat begon als geintje, een paar keer meezingen met bevriende bands, is inmiddels een professionele activiteit geworden.

Zingende DJ boeken

Zingende DJ Robert den Brok is in staat om u feest naar een hoger niveau te tillen door de combinatie van zanger en DJ ineen! Daarnaast is Robert ook landelijk bekend bij de grote radio- en tv stations zoals o.a. RadioNL en TV Oranje. Maar ook buiten de landsgrenzen begint Robert populair te worden. Zo trad hij al regelmatig op in Der Tiroler in Kirchberg (Oostenrijk en stond hij al 2x voor circa 300 uitzinnige Amerikaanse Nederlanders te zingen in The Netherlands Club in New York. In september 2012 heeft Robert zelfs opgetreden voor Nederlands en Egyptisch publiek in Hurghada (Egypte).

Boekingen van DJ Robert den Brok

Een avondje Robert den Brok betekent dan ook meer dan plaatjes draaien alleen! Een helder en duidelijk stemgeluid, een goede timing/muziekkeuze, en het grenzeloze plezier wat hij in zijn werk heeft dragen bij een aan avond live top-entertainment!!!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Robert Den Brok kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Robert Den Brok wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Robert Den Brok wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Robert Den Brok online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Robert Den Brok kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Robert Den Brok boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Robert Den Brok kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Robert Den Brok boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Robert Den Brok

DJ Robert Den Brok inhuren

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Robert Den Brok

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround / Zingende feest DJ5 uurinclusief tot 500 personen1 persoonAllround / Feest€795,-

Vergelijkbare artiesten

€1.095,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand