DJ Robert Pouwels boeken

Top entertainment voor elk feest/evenement
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  4 1/2 uur
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround / Zingende feest DJ
 • Genre
  Allround / Feest

DJ Robert Pouwels boeken voor jouw feest of evenement? Robert Pouwels is één van de meest geboekte acts in Nederland en ver daar buiten. Top-entertainment voor elk feest en evenement! Met een ongekend Fingerspitzengefühl voor sfeer en interactie haalt Robert Pouwels keer op keer alles uit de kast om het dak eraf te laten gaan.

DJ Robert Pouwels boeken

Zijn overvolle agenda onderschrijft de unieke succesformule die Robert in de loop der jaren ontwikkeld heeft. De leukste feestplaten, de nieuwste hits, worden afgewisseld met live zang en verkleedpartijen. In de afgelopen jaren heeft deze veelzijdige entertainer menig evenement voorzien van de juiste feestklanken en grappen en grollen. Van bruiloft tot muziekreis en van de 4-daagse feesten tot vakantieparken in Nederland en België. Overal inzetbaar is het motto. Eén van de redenen waarom iedereen DJ Robert Pouwels wil boeken.

André Hazes act

Ook de André Hazes act van Robert is een begrip in entertainmentland. Een optreden van Robert Pouwels staat bol van de interactie met het publiek. In de meest verrassende outfits staat Robert voor, onder, boven en tussen het publiek en stuwt hij moeiteloos de feeststemming tot ongekende hoogte. Inmiddels is hij ook een graag geziene artiest in Turkije, Spanje en inmiddels een jaarlijks toertje langs de Antillen in januari een vast item in de agenda. We kunnen nog meer mooie woorden aan Robert wijden, maar een optreden van Robert meemaken is voldoende om je te overtuigen.

Boekingen van DJ Robert Pouwels

Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeest, kermis of feesttent, Robert Pouwels voelt zich als een vis in het water. Wie Robert Pouwels boekt is verzekerd van een volle dansvloer en een avondje of middag vertier. Door de juiste interactie met het publiek weet hij keer op keer weer de juiste sfeer te pakken.

Direct DJ Robert Pouwels boeken? Klik hier voor boekingen van DJ Robert Pouwels

DJ Robert Pouwels boeken

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Robert Pouwels

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround / Zingende feest DJ4 1/2 uurinclusief tot 500 personen1 persoonAllround / Feest€1295,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand