DJ Robert Pouwels boeken

Top entertainment voor elk feest/evenement
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  4 1/2 uur
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround / Zingende feest DJ
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij DJ Robert Pouwels boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Robert Pouwels. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Robert Pouwels is één van de meest geboekte acts in Nederland en ver daar buiten. Top-entertainment voor elk feest en evenement! Met een ongekend Fingerspitzengefühl voor sfeer en interactie haalt Robert Pouwels keer op keer alles uit de kast om het dak eraf te laten gaan.

Biografie DJ Robert Pouwels boeken

Zijn overvolle agenda onderschrijft de unieke succesformule die Robert in de loop der jaren ontwikkeld heeft. De leukste feestplaten, de nieuwste hits, worden afgewisseld met live zang en verkleedpartijen. In de afgelopen jaren heeft deze veelzijdige entertainer menig evenement voorzien van de juiste feestklanken en grappen en grollen. Van bruiloft tot muziekreis en van de 4-daagse feesten tot vakantieparken in Nederland en België. Overal inzetbaar is het motto. Eén van de redenen waarom iedereen DJ Robert Pouwels wil boeken.

André Hazes act

Ook de André Hazes act van Robert is een begrip in entertainmentland. Een optreden van Robert Pouwels staat bol van de interactie met het publiek. In de meest verrassende outfits staat Robert voor, onder, boven en tussen het publiek en stuwt hij moeiteloos de feeststemming tot ongekende hoogte. Inmiddels is hij ook een graag geziene artiest in Turkije, Spanje en inmiddels een jaarlijks toertje langs de Antillen in januari een vast item in de agenda. We kunnen nog meer mooie woorden aan Robert wijden, maar een optreden van Robert meemaken is voldoende om je te overtuigen.

Boekingen van DJ Robert Pouwels

Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeest, kermis of feesttent, Robert Pouwels voelt zich als een vis in het water. Wie Robert Pouwels boekt is verzekerd van een volle dansvloer en een avondje of middag vertier. Door de juiste interactie met het publiek weet hij keer op keer weer de juiste sfeer te pakken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Robert Pouwels kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Robert Pouwels wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Robert Pouwels wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Robert Pouwels online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Robert Pouwels kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Robert Pouwels boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Robert Pouwels kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Robert Pouwels boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Robert Pouwels

DJ Robert Pouwels inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Robert Pouwels

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround / Zingende feest DJ4 1/2 uurinclusief tot 500 personen1 persoonAllround / Feest€1495,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand