DJ Danny Keurentjes boeken

Zanger én Feest-DJ inéén!
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  max. 5 uur
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Zingende DJ
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij DJ Danny Keurentjes boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Danny Keurentjes. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Danny Keurentjes is geboren op 25-5-1983 en was op jonge leeftijd al bezeten van muziek. Toen hij een jaar of 4 oud was kreeg hij een oude draagbare radio. Met deze draagbare radio begon zijn liefde voor muziek. Als kind groeide hij op tussen de piratenzenders. Hierdoor werd de liefde voor muziek nog sterker.

Biografie DJ Danny Keurentjes

Op jonge leeftijd begon hij een eigen Drive-in Show. Ik was toen een jaar of 12.Ook was hij heel actief op verschillende piratenstations.

Zingende DJ boeken

Toen hij 26 jaar oud was werd de drang en interesse in de muziek steeds groter en had hij met zijn Drive-in Show al een aardige klantenkring opgebouwd, maar hij besloot toen om nog meer energie in de show te stoppen en met behulp van ervaren collega DJ`s klom hj nog hoger de ladder op.

Boekingen van DJ Danny Keurentjes

In 2010, 27 jaren jong, begint zijn interesse om op te treden als entertainer te groeien. Inmiddels is hij zelfstandig ondernemer als “DJ entertainer Danny Keurentjes ” . Hij werkt hard aan de toekomst om nog verder te kunnen groeien.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Danny Keurentjes kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Danny Keurentjes wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Danny Keurentjes wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Danny Keurentjes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Danny Keurentjes kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Danny Keurentjes boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Danny Keurentjes kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Danny Keurentjes boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Danny Keurentjes

DJ Danny Keurentjes inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Danny Keurentjes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Zingende DJmax. 5 uurinclusief tot 500 personen1 persoonAllround / Feest€895,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand