DJ Marco Verriet boeken

Feest-DJ én zanger inéén!
€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  5 uur
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Zingende DJ
 • Genre
  Allround

Wil jij DJ Marco Verriet boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Marco Verriet. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Bent u op zoek naar een DJ-entertainer, maar wilt u er ook graag een zanger bij? Marco biedt alles in één! inclusief licht, geluid en tv schermen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Zingende DJ boeken

De ervaring die Marco de afgelopen 20 jaar heeft opgedaan tijdens het spelen op honderden feesten door heel Nederland, is dé garantie voor een top-feest! Dit alles maakt van hem een unieke en multi-inzetbare entertainer voor elk publiek en elke gelegenheid!

Biografie DJ Marco Verriet

Een 80’s/ 90’s party, Oktoberfest, Hollandse avond of gewoon een gezellige openbare avond in een café? Alles is mogelijk! De schermen kunnen gebruikt worden voor leuke familiefoto’s, gekke vriendenfoto’s of bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Ook kan er video afgespeeld worden op de schermen.

Boekingen van DJ Marco Verriet

Marco draait digitaal waardoor hij een enorm muziekarchief heeft (van tango tot hardrock). Zijn enthousiasme en geweldige performance zorgen er voor dat elk feest een knalfeest wordt!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Marco Verriet kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Marco Verriet wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Marco Verriet wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Marco Verriet online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Marco Verriet kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Marco Verriet boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Marco Verriet kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Marco Verriet boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Marco Verriet

DJ Marco Verriet inhuren

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Marco Verriet

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Zingende DJ5 uurinclusief tot 350 personen1 persoonAllround€795,-

Vergelijkbare artiesten

€1.095,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand