Maurice Fermont boeken

Gage is exclusief eventuele reiskosten
€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Feest

Wil jij Maurice Fermont boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Maurice Fermont. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Maurice Fermont is afkomstig uit midden-Limburg (Haelen). In 2012 heeft hij een studie afgerond die perfect aansluit bij zijn bezigheden buiten school, namelijk de Fontys Academy for Creative Industries waar hij een opleiding volgde tot commercieel econoom/ event manager. Entertainen en organiseren op professioneel niveau is hem dan ook op het lijf geschreven. Na deze opleiding heeft Maurice nog de lerarenopleiding economie gevolgd en hij is, naast zijn muziek, dan ook werkzaam als docent economie.

Biografie Maurice Fermont

Dat Maurice over veelzijdigheid beschikt kun je afleiden uit het feit dat hij tevens als DJ hele meutes uit het dak laat gaan door zijn stampende en vooral swingende sound. Deze ervaring als DJ heeft er dan ook voor gezorgd dat hij de stap heeft gemaakt als zelfstandig artiest optredens te gaan verzorgen. Deze DJ/producer/zanger bezit de nodige vakkennis en heeft een bijzonder mooi stemgeluid.

Boekingen van Maurice Fermont

Allemaal voorwaarden om het te gaan maken. Maurice zal ons zeker nog gaan verrassen…!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Maurice Fermont kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Maurice Fermont wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Maurice Fermont wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Maurice Fermont online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Maurice Fermont kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Maurice Fermont boeken

Ben jij benieuwd hoe je Maurice Fermont kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Maurice Fermont boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Maurice Fermont

Maurice Fermont inhuren

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Maurice Fermont

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonNL / Feest€595,-

Vergelijkbare artiesten

€850,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand