DJ Jarnoo boeken

* Allround / Feest DJ * Duur: 4 uur * Geluid: exclusief * Bezetting: 1 persoon * Genre: Allround / Feest / Apres-Ski

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Als u op zoek bent naar een professionele, hoog kwalitatieve DJ, maar vooral ook gastvrije allround feest DJ, presentator, zanger & entertainer met een brede muziekkennis, die in de loop der jaren met zijn goede presentatie, A – stem, de juiste platenkeuze en zijn voelertje weet wat het publiek wil, dan is Jarnoo de beste keuze.

DJ Jarnoo boeken

Jarnoo is te boeken voor ieder evenement waarbij muziek gewenst is. Hij is van alle muziekmarkten thuis. Of het nugaat om een bedrijfsevenement, feestcafé, schoolfeest, privé aangelegenheid of discotheek; Jarnoo weet van iederefeestgelegenheid een gegarandeerd succes te maken. Hij ontwikkelde zich snel tot een veel gevraagd fulltime allround “feest-dj”. Zijn talent en radiostem bleven niet onopgemerkt. Zo werkt Jarnoo voor Veronica, CAZ (voormalig Yorin FM), BNN, De Skihut en vele andere bekende namen. Jarnoo kom je regelmatig tegen als DJ in verschillende uitgaansgelegenheden, onder andere De Skihut en Get Back Rotterdam. Verder draait hij vooral op de grote bekende Roadshows van Nederland zoals De Après Ski Hut met Flugel On Tour, Malibu Sun, Sand & Dance en Het Grote Boswandeling Meezing Feest!

Boekingen van DJ Jarnoo

Jarnoo is niet een stille “plaatjesdraaier” maar entertaint ook zijn publiek. Continu speelt hij in op wat er zich in het publiek afspeelt. Met zijn opzwepende enthousiaste praatjes weet hij iedereen op de dansvloer te krijgen. Jarnoo zorgt gegarandeerd voor sfeer, gezelligheid en FEEST!

Direct DJ Jarnoo huren? Klik hier voor boekingen van DJ Jarnoo

Video afspelen

DJ Jarnoo boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag