Miss Faith boeken

€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende VIP DJ
 • Genre
  Deep house / Dirty house

Wil jij Miss Faith boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Miss Faith. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Naast haar carriëre in de succesvolle meidengroep Djumbo was het tijd voor wat nieuws voor Lotte. Ze nam DJ lessen op de pioneer academy en begon met draaien.

Biografie Miss Faith

Na enige tijd kwam ze in contact met een dance label en begonnen een samenwerking. De eerste boekingen stroomde al snel binnen en “Miss Faith” was een feit.

Boekingen van Miss Faith

Ieder weekend zet “Miss Faith” de clubs op z’n kop met haar opzwepende beats. Ze draait van sexy deep house tot Dirty, Progessive House. Met deze mooie verschijning heb je gegarandeerd een spetterende avond. Ze werkt in de studio aan haar eerste opkomende single.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Miss Faith kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Miss Faith wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Miss Faith wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Miss Faith online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Miss Faith kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Miss Faith boeken

Ben jij benieuwd hoe je Miss Faith kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Miss Faith boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Miss Faith

Miss Faith inhuren

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Miss Faith

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende VIP DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonDeep house / Dirty house€795,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand