DJ Coenio boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  5 uur
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround Feest DJ (besloten)
 • Genre
  Allround / Feest / Aprés Ski / 90's

Wil jij DJ Coenio boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Coenio. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Even voorstellen…DJ Coenio, een van Brabants beste export producten… DJ Coenio is in zijn geboortestad Tilburg begonnen met t draaien van drive-in shows en in diverse cafés en is al jaren een veelgevraagde sfeermaker. Door zijn jarenlange ervaring en het gebruik van diverse muziekstijlen is DJ Coenio een op en top allround dj. Door de brede verzameling van de hits van toen en nu is Coenio van alle markten thuis.

Biografie DJ Coenio

Vandaag de dag is Coenio vooral te vinden in de bedrijfs- en publieksevenementen, die de boventoon voeren in zijn agenda. Coenio heeft inmiddels een indrukwekkend portfolio opgebouwd, met namen als: het EK voetbal in Zwitserland, Tricolores in Concert (stadionconcerten) en de Amstel Bierhal als publieksevenement.

Ook voor bedrijfsfeesten

Maar ook bedrijfsevenementen als de opening van het pand van Heineken Zuid Oost Nederland, Destil, Ballast Nedam, CZ, Daedulus en nog vele meer. Coenio wordt gekenmerkt als een DJ zoals een DJ hoort te zijn.

Boekingen van DJ Coenio

Hij is vanzelfsprekend gek op bijna alle muziek, draait wat het publiek wil horen en wat de sfeer toelaat. Coenio voelt mensen aan, geniet van wat hij doet en dat kun je zien en horen!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Coenio kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Coenio wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Coenio wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Coenio online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Coenio kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Coenio boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Coenio kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Coenio boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Coenio

DJ Coenio inhuren

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Coenio

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround Feest DJ (besloten)5 uurexclusief geluid en techniek1 persoonAllround / Feest / Aprés Ski / 90's€795,-
Allround Feest DJ (openbaar)5 uurexclusief geluid en techniek1 persoonAllround / Feest / Aprés Ski / 90's€895,-

Vergelijkbare artiesten

€595,-
€595,-
€750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand