Die Supertolle boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Schlager

Wil jij Die Supertolle boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Die Supertolle. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Gaby en Carina Coburg zijn de zingende zusjes uit het Duitse Beieren. Ze zijn ietwat naïef, hebben nog niet veel van de wereld gezien en zijn dol op Nederland. In hun dirndl-jurken traden ze regelmatig op als de Supertolle Schlager Schwestern met vooral Duitstalige meezingers.

Biografie Die Supertolle

Door hun vele optredens in Nederland spreken ze aardig Nederlands, al is het met een sterk Duits accent. De gezellige zingende zusjes brachten heerlijke Deutsche Gemütlichkeit en vermaakten het publiek op onnavolgbare wijze met bekende Duitstalige meezingers, uiteraard live gezongen.

Oktoberfeest artiest boeken

Anno 2023 heeft Carina besloten om te stoppen, en gaat Gaby alleen verder. In een ruim 30 minuten durend interactief programma neemt Die Supertolle je mee in de wereld van schlagers en bier. Hossen op Rosamunde, Pullen omhoog met Ein Prosit en emotioneel worden met je vrienden bij Du.

Boekingen van Die Supertolle

Dus…ga je een kneiter van een feest organiseren en wil je een Supertolle en originele liveact? Met die Supertolle haal je het gezelligste Oktoberfeest uit Bayern in huis.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Die Supertolle kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Die Supertolle wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Die Supertolle wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Die Supertolle online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Die Supertolle kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Die Supertolle boeken

Ben jij benieuwd hoe je Die Supertolle kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Die Supertolle boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Die Supertolle

Die Supertolle inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Die Supertolle

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonSchlager€995,-
Jodel Workshop (max. 75 personen)1 x 40 minuteninclusief tot 100 personen1 persoonJodelenOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand