Die Mondsturmer boeken

Richtgage: boven € 4.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  4 x 75 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Schlager/Tiroler band
 • Genre
  Duits / Volksmusik

Wil jij Die Mondsturmer boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Die Mondsturmer. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Die Mondstürmer – de Volksmusik knaller!

Biografie Die Mondsturmer

De leden van Mondstürmer zijn muzikanten uit bekende bands die door hun jarenlange podiumervaring, precies weten hoe ze het publiek moeten bespelen. Deze orginele, populaire band presenteert een scala aan muzikale stijlen, van traditioneel – via schlagers en duitse feesttoppers- naar de nieuwste hits!

Boekingen van Die Mondsturmer

Deze formatie is de garantie voor een succesvol tentfeest of anderssoortig soort evenement. Die Mondstürmer zorgen voor een onvergetelijke avond waarbij niet alleen het publiek, maar ook de organisator waar voor zijn geld krijgt.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Die Mondsturmer kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Die Mondsturmer wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Die Mondsturmer wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Die Mondsturmer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Die Mondsturmer kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Die Mondsturmer boeken

Ben jij benieuwd hoe je Die Mondsturmer kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Die Mondsturmer boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Die Mondsturmer

Die Mondsturmer inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Die Mondsturmer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Schlager/Tiroler band4 x 75 minutenop aanvraag7 personenDuits / VolksmusikOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand