Ohne Gewähr boeken

Richtgage: tussen € 2.000- en € 3.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  3 x 50 minuten
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Schlager/Tiroler/Feestband
 • Genre
  Duits / Party Musik

Wil jij Ohne Gewähr boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ohne Gewähr. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ohne Gewähr bestaat uit drie muzikanten die van geen ophouden weten! Als je hun CV bekijkt weet je pas waarom deze bub’n van feesten houden. Zij participeerden in grote bands van naam en doen dat nu nog steeds in hun schaarse vrije tijd.

Biografie Ohne Gewähr

Ohne Gewähr is een feestband die jodeljubeltroebelheiterkeit muziek maken maar deinzen er ook niet voor terug om een “seitensprung” te maken naar the USA! Marcel Smeets, Theo Kicken en accordionist Raymond de Laruelle maken er met hun ervaringen bij o.a. de Palemiger Spatzen en Mergelander Bubn eine Rieseparty van!

Boekingen van Ohne Gewähr

Oktoberfeesten, Tirolerparty’s, Bierfeesten? Ohne Gewähr hoort dabei!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ohne Gewähr kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ohne Gewähr wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ohne Gewähr wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ohne Gewähr online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ohne Gewähr kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ohne Gewähr boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ohne Gewähr kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ohne Gewähr boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ohne Gewähr

Ohne Gewähr inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ohne Gewähr

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Schlager/Tiroler/Feestband3 x 50 minutenin overleg3 personenDuits / Party MusikOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand