Geen Stempel boeken

€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Apres-Ski / Feest

Wil jij Geen Stempel boeken voor jouw feest of evenement? Drie medleys opdreunen en wegwezen?! Niet als Geen Stempel er is! Ricky Berkers alias Geen Stempel zorgt ervoor dat de show spetterend is! Na een jaar van bijschaven en kritisch kijken wat werkt en niet werkt is Geen Stempel nu de ultieme feestervaring waar letterlijk geen stempel op te zetten valt. Iedere keer staat de show bol van interactie met het publiek, pure entertainment en natuurlijk live zang! Zowel eigen liedjes als de beste feestcovers van collega’s. Een combinatie van stijlen waarmee hij alle kanten op kan. In 30 minuten neemt Rick het publiek mee in een sfeer waar ‘feest’ de hoofdmoot is!

Geen Stempel boeken

In het verleden zijn er onder andere remixen van Henk Dissel, Nick & Simon en Nielson verschenen. Door alle stijlen aan te pakken laat Geen Stempel zien lekker breed te kunnen opereren. Met de Mixtapes verlengt hij moeiteloos de zomer met een maand of 3 in bijna een uur durende mix met de beste en lekkerste hits! Eind 2013 verscheen de single ‘Sjansen’ die Geen Stempel volop aandacht brengt.

Feestartiesten boeken

Zo was hij te zien op Z@pp Live en Omroep Brabant. In de zomer van 2014 kwam de aanstekelijke single ‘Dansen tot ’s morgensvroeg’ uit bij ABC Entertainment. De singles ‘Brabo’ en ‘De kroegbaas’ bleken eveneens een schot in de roos. Met ‘Brabo‘ wist Geen Stempel uitgeroepen te worden tot beste carnavalsplaat van Brabant door niemand minder dan Giel Beelen van Radio 3FM.

Boekingen van Geen Stempel

Rondom de release van ‘De kroegbaas’ werd een speciale site opgericht om de leukste en beste kroegbaas van Nederland te vinden. Eind 2015 wordt de single ‘De brugwachter’ uitgebracht, wederom een stampende meezinger die Geen Stempel zo herkenbaar maakt. In de zomer van 2016 komt ‘Als ze danst’ uit als de Nederlandse zomer eindelijk begint. Met de feesttrack ‘Blondine’ luidt Geen Stempel samen met DJ Johnny de carnaval van 2017 in, dit jaar wordt bekroond als Geen Stempel wordt uitgeroepen tot de Populairste Opkomende Party Act van Nederland. Deze bekroning viert Geen Stempel met de single Confetti, de feestplaat van 2018 voor de party act.

Direct Geen Stempel inhuren? Klik hier voor boekingen van Geen Stempel

Geen Stempel boeken

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Geen Stempel

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief1 persoonApres-Ski / Feest€595,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand