Delano Bisschops boeken

Exclusief (eventuele) reiskosten
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Feest

Wil jij zanger Delano Bisschops boeken op jouw feest of evenement? Delano Bisschops stond als kind zijnde al graag in het middelpunt van de belangstelling. Een eigenschap waarmee de Brabantse zanger het ver zal schoppen én zijn dromen zal laten uitkomen. Met zijn warme stem neemt hij je mee naar de volksmuziek. Op een leeftijd van 16 jaar pakte hij spontaan de microfoon, Delano stond er al om bekend dat hij altijd alles mee zong. En voor hij het zelf wist deed heel de kantine met hem mee, de eerste stap in zijn carrière was gezet.

Delano Bisschops boeken

Het zingen zit hem namelijk in het bloed en groeide op in een muzikale familie. Robert vd Meer (Delano’s opa) deed in zijn jongere jaren mee aan een talentenjacht bij Henny huisman. Na de show bracht hij singles uit waaronder “Bedankt voor wat je was voor mij” en “da doe Ron Ron”

Nederlandstalige zanger boeken

Toen moest Delano een nummer gaan instuderen want hij wilde graag gaan zingen op feesten en partijen. Al snel kwam zijn eerste officiële grote boeking, Hollands Glory. Na een grote aankondiging kon hij eindelijk een setje gaan zingen. Na zijn set zingen was er niks anders als positieve reacties en kwamen de fans op Delano af. Nu wist Delano het zeker ‘ik wil zingen, mensen vermaken op feesten en partijen’. Vanaf dat Delano begonnen is met zijn muzikale carrière, geniet hij elke dag weer van de mensen die hem volgen en luisteren naar zijn muziek. Buiten het afwisselende repertoire van Delano Bisschops is het altijd feest en zal hij zijn eigen blijven ontwikkelen zodat de volgende single nog beter wordt.

Boekingen van Delano Bisschops

We kunnen met trots zeggen dat Delano Bisschops zich eigen heeft ontwikkeld tot één van de nieuwe volkszanger van Nederland, die met zijn unieke sound jong en oud weet te raken.

Direct Delano Bisschops boeken? Klik hier voor boekingen van Delano Bisschops

Delano Bisschops boeken

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Delano Bisschops

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNL / Feest€695,-

Vergelijkbare artiesten

€495,-
€495,-
€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand