Delano Bisschops boeken

Exclusief (eventuele) reiskosten
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Feest

Wil jij Delano Bisschops boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Delano Bisschops. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Delano Bisschops stond als kind zijnde al graag in het middelpunt van de belangstelling. Een eigenschap waarmee de Brabantse zanger het ver zal schoppen én zijn dromen zal laten uitkomen. Met zijn warme stem neemt hij je mee naar de volksmuziek. Op een leeftijd van 16 jaar pakte hij spontaan de microfoon, Delano stond er al om bekend dat hij altijd alles mee zong. En voor hij het zelf wist deed heel de kantine met hem mee, de eerste stap in zijn carrière was gezet.

Biografie Delano Bisschops

Het zingen zit hem namelijk in het bloed en groeide op in een muzikale familie. Robert vd Meer (Delano’s opa) deed in zijn jongere jaren mee aan een talentenjacht bij Henny huisman. Na de show bracht hij singles uit waaronder “Bedankt voor wat je was voor mij” en “da doe Ron Ron”

Nederlandstalige zanger boeken

Toen moest Delano een nummer gaan instuderen want hij wilde graag gaan zingen op feesten en partijen. Al snel kwam zijn eerste officiële grote boeking, Hollands Glory. Na een grote aankondiging kon hij eindelijk een setje gaan zingen. Na zijn set zingen was er niks anders als positieve reacties en kwamen de fans op Delano af. Nu wist Delano het zeker ‘ik wil zingen, mensen vermaken op feesten en partijen’. Vanaf dat Delano begonnen is met zijn muzikale carrière, geniet hij elke dag weer van de mensen die hem volgen en luisteren naar zijn muziek. Buiten het afwisselende repertoire van Delano Bisschops is het altijd feest en zal hij zijn eigen blijven ontwikkelen zodat de volgende single nog beter wordt.

Boekingen van Delano Bisschops

We kunnen met trots zeggen dat Delano Bisschops zich eigen heeft ontwikkeld tot één van de nieuwe volkszanger van Nederland, die met zijn unieke sound jong en oud weet te raken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Delano Bisschops kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Delano Bisschops wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Delano Bisschops wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Delano Bisschops online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Delano Bisschops kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Delano Bisschops boeken

Ben jij benieuwd hoe je Delano Bisschops kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Delano Bisschops boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Delano Bisschops

Delano Bisschops inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Delano Bisschops

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNL / Feest€695,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand