Delano Bisschops boeken

Exclusief (eventuele) reiskosten
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Feest

Delano Bisschops stond als kind zijnde al graag in het middelpunt van de belangstelling. Een eigenschap waarmee de Brabantse zanger het ver zal schoppen én zijn dromen zal laten uitkomen. Op een leeftijd van 16 jaar pakte hij spontaan de microfoon, Delano stond er al om bekend dat hij altijd alles mee zong. En voor hij het zelf wist deed heel de kantine met hem mee, de eerste stap in zijn carrière was gezet.

Delano Bisschops boeken

Toen moest Delano een nummer gaan instuderen want hij wilde graag gaan zingen op feesten en partijen. Al snel kwam zijn eerste officiële grote boeking, Hollands Glory. Na een grote aankondiging kon hij eindelijk een setje gaan zingen. Na zijn set zingen was er niks anders als positieve reacties en kwamen de fans op Delano af. Nu wist Delano het zeker ‘ik wil zingen, mensen vermaken op feesten en partijen’.

Boekingen van Delano Bisschops

Zo gezegd zo gedaan, na 1 jaar te hebben gezongen in diverse kroegen en feestzalen werd het tijd om een nummer op te nemen. Onlangs verscheen zijn eerste single ‘Kom en ga mee‘ uitgereikt door Oscar Harris geschreven door John Spencer waar Delano super trots op is laat de zomer maar komen.

Direct Delano Bisschops huren? Klik hier voor boekingen van Delano Bisschops

Delano Bisschops boeken

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Delano Bisschops

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNL / Feest€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€1.275,-