De Zingende Barmannen boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1750,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij De Zingende Barmannen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Zingende Barmannen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie De Zingende Barmannen

Er gaat geen feest meer in Nederland voorbij of de Zingende Barmannen zijn erbij. Al enkele jaren zetten ze alle kroegen, feesttenten, pleinen en festivals op z’n kop. Zijn ze nog niet op jouw event geweest? Dan wordt het echt tijd om dat te gaan regelen!

Meezingers & Medleys

Een groepje geboren entertainers die in hun show vol gas geven door de grootste meezingers en medley’s op hun publiek af te vuren. Ze gaan door de gehele locatie heen en zorgen dat het dak er helemaal af gaat. Het doel van deze act is simpel; iedereen moet schor naar huis van het meezingen! Hun show bestaat daarom ook uit de grootste klassiekers uit alle tijden. Van Hazes tot aan Mart Hoogkamer en van Tom Jones tot Bruno Mars.

Boekingen van De Zingende Barmannen

Dez act is te boeken in verschillende settings. Kijk snel naar de mogelijkheden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Zingende Barmannen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Zingende Barmannen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Zingende Barmannen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Zingende Barmannen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Zingende Barmannen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Zingende Barmannen boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Zingende Barmannen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Zingende Barmannen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Zingende Barmannen

De Zingende Barmannen inhuren

€1.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Zingende Barmannen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenAllround / Feest€1750,-
Tape-act3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenAllround / Feest€2595,-
Tape-act + DJ5 uurexclusief, betreft inprikgage4 personenAllround / Feest€3195,-
Tape-act + DJ5 uurexclusief , betreft inprikgage +SFX5 personen (incl. zangeres)Allround / Feest€5195,-

Vergelijkbare artiesten

€1.950,-
€1.595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand