Greenscreen Fotograaf Pasen boeken

Gage is excl. eventuele reiskosten!
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  1-2 personen
 • Soort
  Animatie
 • Genre
  Pasen

Wil jij Greenscreen Fotograaf Pasen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Greenscreen Fotograaf Pasen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Trucage foto’s speciaal voor Pasen. Je gaat staan voor onze grote mobiele greenscreen studio. Dit is een grote groene wand. Onze professionele fotograaf zal op een leuke en bovenal interactieve manier een foto van je maken. Waarna de trucage begint. Met een speciaal programma zal de groene achtergrond verdwijnen. En zal de achtergrond gebruikt worden die je hebt uitgekozen.

Biografie Greenscreen Fotograaf Pasen

Greenscreen fotografie, dé nieuwe manier van marketing. Ga staan voor het groene scherm en ga op de foto op de meest ludieke locaties. Het kan allemaal! De mogelijkheden voor greenscreen fotografie zijn eindeloos. Zo kun je tijdens Pasen uit een ei kruipen, varen in een luchtballon, kapitein van een groot schip of als spiderman tegen een gebouw lopen, alle mogelijkheden zijn er. Graag maken we achtergronden passend bij jouw evenement zodat alles mooi in het thema past.

Boekingen van Greenscreen Fotograaf Pasen

Wist je overigens dat we alle gemaakte foto’s direct kunnen afdrukken en/of verspreiden via social media? Een leuke marketing waarbij we logo’s en/of teksten kunnen toevoegen. Op deze manier ben en blijf je gevonden aan de ludieke fotoactie. Laat gerust je wensen horen zodat we deze kunnen omzetten naar realiteit. Jouw wens is niet voor niets onze uitdaging!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Greenscreen Fotograaf Pasen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Greenscreen Fotograaf Pasen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Greenscreen Fotograaf Pasen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Greenscreen Fotograaf Pasen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Greenscreen Fotograaf Pasen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Greenscreen Fotograaf Pasen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Greenscreen Fotograaf Pasen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Greenscreen Fotograaf Pasen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Greenscreen Fotograaf Pasen

Greenscreen Fotograaf Pasen inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Greenscreen Fotograaf Pasen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie4 uurn.v.t.1-2 personenPasen€895,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand