De Goldies boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  flexibel en bespreekbaar
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Akoestische live-act
 • Genre
  Oldies

Wil jij De Goldies boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Goldies. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Goldies bestaat uit vier enthousiaste rasmuzikanten die al sinds 1990 samen spelen. Ze hebben in alle hoeken van de wereld opgetreden en zowel nationaal als internationaal vele prijzen gewonnen.Ooit zijn ze op straat begonnen en hebben daar geleerd wat er voor nodig is een publiek te ‘vangen’. Een leerschool waar ze nu nog de vruchten van plukken.

Biografie De Goldies

De Goldies hebben een bijzondere, persoonlijke benadering. Er kunnen verzoeknummers worden gespeeld en De Goldies zijn in staat in te spelen op specifieke wensen door bijvoorbeeld het verloop van een loopbaan of leven op unieke wijze te belichten. De Goldies versterkt (met stekkers) op een podium kan ook. Hiervoor kan gekozen worden als u wenst dat de band wél op één vaste plek staat. Een optreden is dan iets prominenter, maar ook qua geluidsvolume houden De Goldies het altijd gezellig. Kortom: De Goldies zorgen voor entertainment op maat.

Boekingen van De Goldies

De gelegenheden waar De Goldies spelen lopen zeer uiteen: tuinfeesten, boottochtjes, bedrijfsrecepties, openingen, bruiloften, produktpresentaties, braderieën, tentoonstellingen, culturele festivals, verjaardagen (thuis of buiten de deur), diners, winkelcentra, evenementen in winkels of bedrijven,…. de mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt.De Goldies zijn uitermate flexibel en komen graag aan uw wensen tegemoet. De meest voorkomende boekingen bestaan uit 4 sets van 30 minuten in een tijdsbestek van 3 uur of 4 sets van 35 minuten in 4 uur. Maar alle afwijkende voorkeuren zijn bespreekbaar!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Goldies kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Goldies wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Goldies wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Goldies online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Goldies kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Goldies boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Goldies kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Goldies boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Goldies

De Goldies inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Goldies

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Akoestische live-actflexibel en bespreekbaarexclusief4 personenOldiesOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand