De Dronken Tatta’s boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround

Wil jij De Dronken Tatta’s boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Dronken Tatta’s. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Gewapend met confetti en een gouden strik zetten deze heren ieder feest op z’n kop. Bier, Wijn, Shotjes & Confetti. Alles komt voorbij! Vergeet uiteraard ook niet de muziek, van vrouwvriendelijke bil schuddende songs tot confetti knallende rockers en guilty pleasures.

Biografie De Dronken Tatta’s

De DJ is een normale jongen uit het zuiden van het land. Opgegroeid met de zeelucht in zijn neusgaten en zijn vingers op de Dj set. De MC was vroeger misschien niet zo’n prater, maar nu zou hij beter zijn mond eens houden.

Boekingen van De Dronken Tatta’s

Bereid je voor op een mix die je niet eerder gehoord hebt en zorg dat je goed in je schoenen staat want dit wordt springen!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Dronken Tatta’s kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Dronken Tatta’s wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Dronken Tatta’s wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Dronken Tatta’s online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Dronken Tatta’s kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Dronken Tatta’s boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Dronken Tatta’s kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Dronken Tatta’s boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Dronken Tatta’s

De Dronken Tatta’s inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Dronken Tatta’s

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand