De Bevers boeken

Prijscategorie: € 6.500,- tot € 8.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 40 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Theater-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij De Bevers boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Bevers. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie De Bevers

De Bevers boeken? RTL reality hit De Bevers op jouw volgende evenement of festival? De Bevers zijn nu live te boeken! Maak je klaar voor een onvergetelijke middag of avond vol entertainment met het dynamische duo, De Bevers! Met hun unieke stijl en charismatische persoonlijkheden weten zij keer op keer het publiek te raken en te vermaken. Of je nu een fan bent van de hits ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht ’ , ‘Reisje Langs de Rijn ’ of ‘Vrienden voor het leven ’, de veelzijdigheid van Kees of gewoon op zoek bent naar een geweldige avond uit, deze act heeft voor ieder wat wils.

Charme en humor

Wat deze act nog extra speciaal maakt, is dat Kees Stevens niet alleen zal optreden samen met John, maar tevens inzetbaar is als veelzijdige host, presentator en zelfs als bingo master! Met zijn charme en humor weet Kees het publiek moeiteloos in te pakken en zorgt hij voor een interactieve en levendige show.

Boekingen van De Bevers

Het succes van De Bevers was evident in 2023, met gedenkwaardige shows in Rotterdam Ahoy. Dit jaar weer twee shows in de Rotterdamse poptempel in kerstsferen waarvan er al één bijna direct was uitverkocht. Vele optredens en het vijfde seizoen van de real-life serie bevestigen hun groeiende populariteit. En alsof dat nog niet genoeg is, staan de theatershows voor 2025 ook alweer op de agenda!

De Bevers inhuren

De succesvolle theatershow ‘De Bevers Dichtbij ‘ kan nu ook op jullie stage schitteren! Een programma van 40 minuten ( incl meet & greet)  waarin de grootste hits van John zelf voorbijkomen, maar ook nummers van zijn grote helden, waar Kees enthousiast mee zingt en danst met John en zich ontpopt als een ware quizmaster. Het publiek krijgt de kans om persoonlijke vragen te stellen aan John en Kees. Geniet vooral van de heerlijke no-nonsense humor en het liefdevolle gekibbel van dit duo. Zij zijn klaar om jouw feestje naar een hoger niveau te tillen. Waar de gelegenheid ook om vraagt; wij denken graag mee over de invulling.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Bevers kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Bevers wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Bevers wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Bevers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Bevers kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Bevers boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Bevers kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Bevers boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Bevers

De Bevers inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Bevers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Theater-act1 x 40 minutenexclusief geluid en techniek2 personenNederlandstaligOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand