Timeless boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Soul / Disco

Wil jij Timeless boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Timeless. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Het begon allemaal in 1989 met Eric Gallant, die de groep “Timeless” heeft opgericht. “Timeless” maakte toen deel uit van een meest bekeken talenten televisie programma, genaamd de “Soundmixshow”. “Timeless” vertolkte toen een grote hit van de groep “Tavares”, (Heaven must be missing an Angel). Daarmee werd de finale behaald en tegelijkertijd werden miljoenen kijkers bereikt. Sindsdien toerde “Timeless” door heel Nederland en andere Europese landen.

Biografie Timeless

De afgelopen 25 jaar hebben er in de bezetting van de groep constante ontwikkelingen plaatsgevonden. Mede door de juiste keuzes van Eric Gallant uit verscheidene zangers, en hun muzikale bijdrage, heeft “Timeless” tot op heden groot succes kunnen boeken. Met een zorgvuldige mix van de grootste Disco-knallers en Dans-Soul Classics past “Timeless” naadloos in de huidige zeventiger -en tachtiger jaren Disco-Revivals. “Timeless” staat garant voor een geslaagd en een onvergetelijk optreden. Maar is ook inzetbaar op alle denkbare speciale gelegenheden, zoals bedrijfsfeesten, verjaardagen, cocktails, diners, recepties, theaterproducties, surpriseparty’s, huwelijksfeesten etc.

Boekingen van Timeless

Sinds 2002 heeft “Timeless” zijn grenzen verlegd naar de zonnige Spaanse Costa Blanca, waar elke keer opnieuw, avond na avond, volle zalen in extase worden gebracht. Met regelmaat werkt de groep nog steeds in bepaalde delen van Nederland, Engeland en Schotland.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Timeless kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Timeless wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Timeless wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Timeless online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Timeless kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Timeless boeken

Ben jij benieuwd hoe je Timeless kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Timeless boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Timeless

Timeless inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Timeless

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen2 personenSoul / DiscoOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand