Timeless boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Soul / Disco

Het begon allemaal in 1989 met Eric Gallant, die de groep “Timeless” heeft opgericht. “Timeless” maakte toen deel uit van een meest bekeken talenten televisie programma, genaamd de “Soundmixshow”. “Timeless” vertolkte toen een grote hit van de groep “Tavares”, (Heaven must be missing an Angel), waarmee de finale werd behaald en tegelijkertijd miljoenen kijkers werden bereikt. Sindsdien toerde “Timeless” door heel Nederland en andere Europese landen.

Timeless boeken

De afgelopen 25 jaar hebben er in de bezetting van de groep constante ontwikkelingen plaatsgevonden. Mede door de juiste keuzes van Eric Gallant uit verscheidene zangers en hun muzikale bijdrage heeft “Timeless” tot op heden groot succes kunnen boeken. Met een zorgvuldige mix van de grootste Disco-knallers en Dans-Soul Classics past “Timeless” naadloos in de huidige zeventiger -en tachtiger jaren Disco-Revivals. “Timeless” staat garant voor een geslaagd en een onvergetelijk optreden, maar is ook inzetbaar op alle denkbare speciale gelegenheden, zoals bedrijfsfeesten, verjaardagen, cocktails, diners, recepties, theaterproducties, surpriseparty’s, huwelijksfeesten etc.

Boekingen van Timeless

Sinds 2002 heeft “Timeless” zijn grenzen verlegd naar de zonnige Spaanse Costa Blanca, waar elke keer opnieuw, avond na avond, volle zalen in extase worden gebracht. Met regelmaat werkt de groep nog steeds in bepaalde delen van Nederland, Engeland en Schotland.

Direct Timeless huren? Klik hier voor boekingen van Timeless

Timeless boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Timeless

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen2 personenSoul / DiscoOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand