De Band van Tegenwoordig boeken

Topband voor een topprijs!
€2.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2250,-
 • Duur
  2 x 60 of 3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij De Band van Tegenwoordig boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Band van Tegenwoordig. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Stap in de tijdmachine en ga mee op muzikale reis door verschillende decennia.

Biografie De Band van Tegenwoordig

Van schoonmoeder tot zoonlief en van je verre oom tot aan tante Annie. De Band van Tegenwoordig blaast iedereen omver. Zodra de eerste snaren zijn aangeraakt is er geen houden meer aan.

Coverband boeken

Zonder enige moeite knalt deze coverband de hits uit de jaren ’70 tot en met de jaren ’10 door je lijf. Please Don’t Stop the Music!

Boekingen van De Band van Tegenwoordig

Vader, moeder, zoon en dochter staan zwetend te genieten op de dansvloer tijdens een feest van herkenning. Mama Mia, here we go again.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Band van Tegenwoordig kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Band van Tegenwoordig wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Band van Tegenwoordig wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Band van Tegenwoordig online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Band van Tegenwoordig kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Band van Tegenwoordig boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Band van Tegenwoordig kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Band van Tegenwoordig boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Band van Tegenwoordig

De Band van Tegenwoordig inhuren

€2.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Band van Tegenwoordig

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60 of 3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround€2250,-

Vergelijkbare artiesten

€1.975,-
€2.395,-
€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand