Dave Roelvink boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Dave Roelvink boeken

  • Bekende VIP DJ
  • Duur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Bubbling / Moobahton / Eclectic / Urban
  • Zoon van Dries Roelvink

Dave Roelvink is een geboren entertainer. Het Nederlandse publiek houdt van de spraakmakende jongeman uit Amsterdam. Dave wordt geboren op 14 maart 1994 en leert al op jonge leeftijd omgaan met de media. Vader Dries verschijnt regelmatig op tv en zoonlief realiseert zich al snel dat dit mogelijkheden biedt. Hij kiest voor een leven in de schijnwerpers en staat al op 20-jarige leeftijd op de duikplank in het tweede seizoen van het programma ‘Sterren Springen’. Hij bereikt de halve finale, maar moet dan opgeven in verband met een blessure.

Dave Roelvink boeken

In 2015 steelt hij opnieuw de show in de realityserie ‘De Roelvinkjes’. De charmante Dave heeft altijd zijn zegje klaar en richt zich in het programma op een carrière als DJ. Dat doet hij tot op heden nog altijd. De populariteit van Dave is de afgelopen paar jaar enkel gestegen. In 2018 kreeg hij zijn eerste eigen tv programma, samen met zijn oma: Dave en Dien op Ibiza. Naast zijn werkzaamheden in de tv wereld is hij ook actief als model.

Boekingen van Dave Roelvink

De 24-jarige Dave houdt zich momenteel echter vooral bezig met zijn werkzaamheden als DJ. Dit festivalseizoen staat hij onder meer op Dance Valley en Dutch Valley. Hij is met name geïnteresseerd in de stijlen Bubbling, Moombahton en Eclectic. Dave kiest voor een veelzijdige set, waar alle bezoekers van kunnen genieten. Hij zet gegarandeerd een geweldige show neer!

 

Direct Dave Roelvink boeken? Klik hier voor boekingen van Dave Roelvink


Toon meer