Dave Roelvink boeken

* Bekende VIP DJ * Duur: 1 x 60 minuten * Geluid: exclusief * Bezetting: 1 persoon * Genre: Bubbling / Moobahton / Eclectic / Urban * Zoon van Dries Roelvink

€2.500,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Dave wordt in 1994 geboren in Amsterdam. Als de zoon van volkszanger Dries Roelvink wordt het entertainen hem met de paplepel ingegoten. Wanneer de ‘Roelvinkjes’ in 2015 met hun eigen reality-serie op RTL5 te zien zijn, maakt dat de bekendheid van Dave alleen maar groter.

Dave Roelvink boeken

Tijdens de serie komt Dave er achter hoe graag hij een carrière als DJ zou ambiëren. Zich ontwikkelen achter de draaitafel wordt dan ook één van zijn grootste ambities.

Boekingen van Dave Roelvink

In 2015 begint Dave met draaien in het land. Al snel trekt hij door het hele land. Tegenwoordig heeft Dave jaarlijks een lange lijst aan boekingen. Deze zomer reist hij met zijn zomertour naar onder andere Gran Canaria, Chersonissos, Albufeira, Sunny Beach en Lloret de Mar maar hij is ook veelvuldig in eigen land te zien bij o.a. Dance Valley, HockeyLoverz, Explosion Festival, Beachparty Reuver en Dutch Valley.

Direct Dave Roelvink huren? Klik hier voor boekingen van Dave Roelvink

Video afspelen

Dave Roelvink boeken

€2.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€3.250,-
€1.500,-

Gio