ADF Samski boeken

Rapper met 90’s en 00’s HipHop invloeden
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  On stage: 2 personen
 • Soort
  Rap act
 • Genre
  Nederlandse Rap / Hip-Hop / R&B

ADF Samski boeken op jouw feest of event? Adf Samski is de Rotterdamse rapper Samir Plasschaert. Hij is half Surinaams en Half Marokkaans en het jonge (half)broertje van Ronnie Flex. Adf Samski is geboren en getogen in Rotterdam. Hij begon in 2018 met het maken van muziek. “Wat begrepen is hoeft niet uitgelegd te worden”, is het motto van ADF Samski. Zijn muziek heeft Nineties en Zeroes hiphop-invloeden, maar klinkt op debuutalbum “Fresh Prince van Noord” ook fris en vernieuwend. Met zijn squad ADF (‘alleen de fam’) laat hij zien dat de ‘hood’ niet alleen stress is, zoals hij ook zoveel meer is dan ‘de halfbroer van’. Hij is doorgebroken in de scene door zijn releases Breitling, No Hook 1,2 en 3. Deze heeft hij in eigen beheer en zonder management uitgebracht.

ADF Samski boeken

Hij is pas 19 jaar maar heeft een oude ziel, wat hij maakt heeft 90’s en 00’s Hip Hop invloeden maar klinkt fris en vernieuwend tegelijk. Adf Samski is één van de verrassingen van dit jaar. De rapper uit Capelle is zoals velen weten dan wel het jongere broertje van Ronnie Flex ,maar van liften op het succes van zijn broer wilt hij niks weten. Wel  verscheen er al snel een gezamenlijke single: “Tot we vallen”. Het nummer haalde opvallend ­genoeg veel minder YouTubeviews dan ADF Samski’s solosingles No Hook 2 en No Hook 3. Adf Samski is er op gebrand om het zelf te laten lukken en tot nu toe is hij er daar goed in geslaagd. Op zijn laatste wapen feit ‘’No Hook 3’’ komt hij uit een onverwachte hoek met een harde freestyle op de beat van Modjo met “Lady hear me tonight”.

Debuutalbum

Ondertussen heeft ADF Samski zijn debuutalbum ”Fresh Prince Van Noord” uitgebracht waarmee hij binnen 3 kwartier meer dan 10 miljoen streams pakte! Kortom: een Hip Hop artiest die we zeker in de gaten moeten houden. We aan ongetwijfeld nog heel veel van hem horen.

Direct ADF Samski boeken ? Klik hier voor boekingen van ADF Samski

ADF Samski boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van ADF Samski

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap act1 x 30 minutenExclusief en techniekOn stage: 2 personenNederlandse Rap / Hip-Hop / R&BOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand