ADF Samski boeken

Rapper met 90’s en 00’s HipHop invloeden
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  On stage: 2 personen
 • Soort
  Rap act
 • Genre
  Nederlandse Rap / Hip-Hop / R&B

Wil jij ADF Samski boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van ADF Samski. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Adf Samski is de Rotterdamse rapper Samir Plasschaert. Hij is half Surinaams en Half Marokkaans en het jonge (half)broertje van Ronnie Flex. Adf Samski is geboren en getogen in Rotterdam. Hij begon in 2018 met het maken van muziek. “Wat begrepen is hoeft niet uitgelegd te worden”, is het motto van ADF Samski. Zijn muziek heeft Nineties en Zeroes hiphop-invloeden, maar klinkt op debuutalbum “Fresh Prince van Noord” ook fris en vernieuwend. Met zijn squad ADF (‘alleen de fam’) laat hij zien dat de ‘hood’ niet alleen stress is, zoals hij ook zoveel meer is dan ‘de halfbroer van’. Hij is doorgebroken in de scene door zijn releases Breitling, No Hook 1,2 en 3. Deze heeft hij in eigen beheer en zonder management uitgebracht.

Biografie ADF Samski

Hij is pas 19 jaar maar heeft een oude ziel, wat hij maakt heeft 90’s en 00’s Hip Hop invloeden maar klinkt fris en vernieuwend tegelijk. Adf Samski is één van de verrassingen van dit jaar. De rapper uit Capelle is zoals velen weten dan wel het jongere broertje van Ronnie Flex ,maar van liften op het succes van zijn broer wilt hij niks weten. Wel  verscheen er al snel een gezamenlijke single: “Tot we vallen”. Het nummer haalde opvallend ­genoeg veel minder YouTubeviews dan ADF Samski’s solosingles No Hook 2 en No Hook 3. Adf Samski is er op gebrand om het zelf te laten lukken en tot nu toe is hij er daar goed in geslaagd. Op zijn laatste wapen feit ‘’No Hook 3’’ komt hij uit een onverwachte hoek met een harde freestyle op de beat van Modjo met “Lady hear me tonight”.

Debuutalbum

Ondertussen heeft ADF Samski zijn debuutalbum ”Fresh Prince Van Noord” uitgebracht waarmee hij binnen 3 kwartier meer dan 10 miljoen streams pakte! Kortom: een Hip Hop artiest die we zeker in de gaten moeten houden. We aan ongetwijfeld nog heel veel van hem horen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig ADF Samski kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je ADF Samski wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van ADF Samski wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij ADF Samski online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van ADF Samski kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

ADF Samski boeken

Ben jij benieuwd hoe je ADF Samski kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct ADF Samski boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van ADF Samski

ADF Samski inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van ADF Samski

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniekOn stage: 2 personenNederlandse Rap / Hip-Hop / R&BOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand