Danny Lukassen boeken

€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig

Wil jij Danny Lukassen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Danny Lukassen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Zanger Danny Lukassen ziet op 5 mei 1971 te Amsterdam het levenslicht. Al snel is duidelijk dat Danny een grote liefde heeft voor het artiestenvak. Al vroeg stond hij net als menig Amsterdams jochie mee te zingen met één van zijn grote voorbeelden André Hazes. En wat vroeger een droom leek werd werkelijkheid. Danny schreef voor André Hazes zijn album ‘Strijdlustig’ het openingsnummer ‘Waar ben jij’.

Biografie Danny Lukassen

In 1991 neemt hij deel aan de talentenjacht “de Jordaantrofee”. Hij bereikt de finale en in een afgeladen Amsterdams Concertgebouw wint Danny uiteindelijk de 3de plaats. Het begin van de carrière is een feit. Januari 2008 verschijnt dan zijn eerste eigen CD/DVD ‘Laat me los’ met grotendeels uit het hart geschreven eigen nummers en met zijn kenmerkende, prettige stemgeluid en voor ieder wat wils. Medio januari 2008 ligt het album in de winkels. In 2009 brengt Danny maar liefst 3 singles uit. Te weten: Ik Leef en was dit het waard geschreven door Paul Natte en Danny Lukassen Deze singles halen niet de hitlijsten.

Boekingen van Danny Lukassen

De derde single met de titel “ JIJ “ doet dat wel. In de zomer van 2009 rijkt deze plaat naar de 25ste positie in de Dutch Chart top 100. Deze plaat is geschreven door Frans van Essen en Danny Lukassen… De clip van deze plaat wordt regelmatig uitgezonden bij Sterren .nl en TV Oranje Danny is volwassener dan ooit in zijn muzikale wereld en heeft inmiddels zijn eigen identiteit gevonden in zijn optredens en muziek keuze.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Danny Lukassen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Danny Lukassen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Danny Lukassen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Danny Lukassen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Danny Lukassen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Danny Lukassen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Danny Lukassen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Danny Lukassen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Danny Lukassen

Danny Lukassen inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Danny Lukassen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonFeest / Nederlandstalig€995,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand