Danny Lukassen boeken

€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig

Zanger Danny Lukassen ziet op 5 mei 1971 te Amsterdam het levenslicht. Al snel is duidelijk dat Danny een grote liefde heeft voor het artiestenvak. Al vroeg stond hij net als menig Amsterdams jochie mee te zingen met één van zijn grote voorbeelden André Hazes. En wat vroeger een droom leek werd werkelijkheid. Danny schreef voor André Hazes zijn album ‘Strijdlustig’ het openingsnummer ‘Waar ben jij’.

Danny Lukassen boeken

In 1991 neemt hij deel aan de talentenjacht “de Jordaantrofee”. Hij bereikt de finale en in een afgeladen Amsterdams Concertgebouw wint Danny uiteindelijk de 3de plaats. Het begin van de carrière is een feit. Januari 2008 verschijnt dan zijn eerste eigen CD/DVD ‘Laat me los’ met grotendeels uit het hart geschreven eigen nummers en met zijn kenmerkende, prettige stemgeluid en voor ieder wat wils. Medio januari 2008 ligt het album in de winkels. In 2009 brengt Danny maar liefst 3 singles uit. Te weten: Ik Leef en was dit het waard geschreven door Paul Natte en Danny Lukassen Deze singles halen niet de hitlijsten.

Boekingen van Danny Lukassen

De derde single met de titel “ JIJ “ doet dat wel. In de zomer van 2009 rijkt deze plaat naar de 25ste positie in de Dutch Chart top 100. Deze plaat is geschreven door Frans van Essen en Danny Lukassen… De clip van deze plaat wordt regelmatig uitgezonden bij Sterren .nl en TV Oranje Danny is volwassener dan ooit in zijn muzikale wereld en heeft inmiddels zijn eigen identiteit gevonden in zijn optredens en muziek keuze.

Direct Danny Lukassen huren? Klik hier voor boekingen van Danny Lukassen

Danny Lukassen boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Danny Lukassen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonFeest / Nederlandstalig€995,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand