Danny Lukassen boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Danny Lukassen boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 400 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Feest / Nederlandstalig

Zanger  Danny Lukassen ziet op 5 mei 1971 te Amsterdam het  levenslicht. Al snel is  duidelijk dat Danny een grote liefde heeft voor het artiestenvak. Al vroeg  stond hij net als menig Amsterdams jochie  mee te zingen met één van zijn grote  voorbeelden André Hazes. En wat  vroeger een droom leek werd werkelijkheid. Danny  schreef voor André Hazes zijn album ‘Strijdlustig’ het openingsnummer ‘Waar ben  jij’.

Danny Lukassen boeken

In 1991 neemt hij deel aan de talentenjacht “de Jordaantrofee”. Hij  bereikt de finale  en in een afgeladen Amsterdams Concertgebouw wint  Danny uiteindelijk de 3de  plaats. Het begin van de carrière is een  feit. Januari 2008 verschijnt dan zijn eerste eigen CD/DVD ‘Laat me los’ met  grotendeels uit het hart geschreven eigen nummers en met zijn  kenmerkende,  prettige stemgeluid en voor ieder wat wils. Medio januari  2008 ligt het album  in de winkels. In  2009 brengt Danny maar liefst 3 singles uit.   Te weten:  Ik Leef en was dit het waard geschreven door Paul Natte en Danny Lukassen   Deze  singles halen niet de hitlijsten.

Boekingen van Danny Lukassen

De derde  single met de titel “ JIJ “ doet dat wel.   In de  zomer van 2009 rijkt deze plaat naar de 25ste positie in de Dutch  Chart top 100.   Deze plaat  is geschreven door Frans van Essen en Danny Lukassen… De clip  van deze plaat wordt regelmatig uitgezonden bij Sterren .nl en  TV Oranje Danny is  volwassener dan ooit in zijn muzikale wereld en heeft  inmiddels zijn eigen  identiteit gevonden in zijn optredens en muziek  keuze.

Direct Danny Lukassen huren? Klik hier voor boekingen van Danny Lukassen


Toon meer