Danny Lit boeken

€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig

Wil jij Danny Lit boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Danny Lit. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Bekend van de feestact Cooldown Cafe, en van de hits “Hey Baby” (uh ah) en “Met z’n allen” waar Danny de leadzanger. Later zijn er natuurlijk nog meer unieke locatie’s bijgekomen zoals Ahoy, Dutch valley, Brabanthallen. En veel grote en mooie buiten evenementen. Je kunt Danny Lit boeken bij BekendeArtiestBoeken.nl

Biografie Danny Lit

Danny maakt gebruik van uptempo muziek. Er worden veel eigen remixen gebruikt waaronder ik ben je prooi” “dromen zijn bedrog” “verlangen” en vele anderen.

Feestzanger boeken

Hierdoor krijgt Danny steeds meer de naam als “feest zanger”/ “apres ski zanger”. Al meer dan 10 jaar worden er geweldige orkestbanden gemaakt voor Danny, mede daarom is zijn show opzwepend en uniek in zijn soort.

Boekingen van Danny Lit

Zijn feesthits zijn o.a. te beluisteren op de Après-ski Ski hut cd, Après-ski safari, Après-ski feest, Hollandse indrinkers, I love Après-ski en natuurlijk op zijn eigen albums.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Danny Lit kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Danny Lit wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Danny Lit wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Danny Lit online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Danny Lit kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Danny Lit boeken

Ben jij benieuwd hoe je Danny Lit kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Danny Lit boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Danny Lit

Danny Lit inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Danny Lit

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 250 personen1 persoonFeest / Nederlandstalig€695,-

Vergelijkbare artiesten

€595,-
€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand