Queenmania (Queen Tribute Band) boeken

Vanaf-prijs, exclusief reiskosten
€5.600,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5600,-
 • Duur
  1 x 75-90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid, betreft inprikgage
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  Queen Tribute

Wil jij Queenmania (Queen Tribute Band) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Queenmania (Queen Tribute Band). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dubbelgroep Queenmania brengt Freddie Mercury Sound vol overgave. Fenomenaal!

Biografie Queenmania

Met de, door alle fans, diep beklaagde dood van Freddie Mercury, is ook een muzikale legende gestorven. De Superband “Queen” heeft een groot deel van zijn eigen karakter verloren. Sinds enige tijd probeert de vijfmansformatie Queenmania zeer succesvol, dit gemis in de showbizzwereld goed te maken en presenteert de sound van hun grote voorbeeld verbluffend origineel met de grote bekende Queen hits (natuurlijk ook “We are the Champions”, “We will rock you”, “Radio gaga”, etc.) maar ook de songs van hun laatst verschenen album.

Tributeband huren

Frontman van de band is Peter Paul, die qua uiterlijk, outfit, stem en mimiek het evenbeeld van Freddie Mercury is. Peter Farnbauer is de toetsenist. Het gitaarwonder van de band heet Joe Hasjo, de bas wordt bespeeld door Peter Hasjo en aan de drums werkt George Kucharek.

Boekingen van Queenmania

Met talrijke optredens in heel Europa wordt het publiek overal opgezweept bij de grote concerten o.a. in Nederland. , België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Tsjechië etc. Voor dancings en clubcircuits is het een aanrader.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Queenmania (Queen Tribute Band) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Queenmania (Queen Tribute Band) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Queenmania (Queen Tribute Band) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Queenmania (Queen Tribute Band) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Queenmania (Queen Tribute Band) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Queenmania (Queen Tribute Band) boeken

Ben jij benieuwd hoe je Queenmania (Queen Tribute Band) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Queenmania (Queen Tribute Band) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Queenmania (Queen Tribute Band)

Queenmania (Queen Tribute Band) inhuren

€5.600,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Queenmania (Queen Tribute Band)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tributeband1 x 75-90 minutenexclusief geluid, betreft inprikgage4 personenQueen Tribute€5600,-

Vergelijkbare artiesten

€9.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand