Queenmania (Queen Tribute Band) boeken

Vanaf-prijs, exclusief reiskosten
€5.600,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5600,-
 • Duur
  1 x 75-90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid, betreft inprikgage
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  Queen Tribute

Wil jij tributeband Queenmania boeken voor een optreden op jouw event? Dubbelgroep Queenmania brengt Freddie Mercury Sound vol overgave. Fenomenaal!

Queenmania boeken

Met de, door alle fans, diep beklaagde dood van Freddie Mercury, is ook een muzikale legende gestorven. De Superband “Queen” heeft een groot deel van zijn eigen karakter verloren. Sinds enige tijd probeert de vijfmansformatie Queenmania zeer succesvol, dit gemis in de showbizzwereld goed te maken en presenteert de sound van hun grote voorbeeld verbluffend origineel met de grote bekende Queen hits (natuurlijk ook “We are the Champions”, “We will rock you”, “Radio gaga”, etc.) maar ook de songs van hun laatst verschenen album.

Tributeband boeken

Frontman van de band is Peter Paul, die qua uiterlijk, outfit, stem en mimiek het evenbeeld van Freddie Mercury is. Peter Farnbauer is de toetsenist. Het gitaarwonder van de band heet Joe Hasjo, de bas wordt bespeeld door Peter Hasjo en aan de drums werkt George Kucharek.

Boekingen van Queenmania

Met talrijke optredens in heel Europa wordt het publiek overal opgezweept bij de grote concerten o.a. in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Tsjechië etc. Voor dancings en clubcircuits is het een aanrader.

Direct Queenmania inhuren? Klik hier voor boekingen van Queenmania

Queenmania (Queen Tribute Band) boeken

€5.600,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Queenmania (Queen Tribute Band)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tributeband1 x 75-90 minutenexclusief geluid, betreft inprikgage4 personenQueen Tribute€5600,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand