CHIPZ boeken

Bekend van o.a. ‘1001 Arabian Nights’
€5.000,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5000,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 750 personen
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / 00’s

Wil jij CHIPZ boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van CHIPZ. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

In 2002 begon het grote avontuur van één van de succesvolste Nederlandse popgroepen: CHIPZ! Met de verkoop van meer dan 2 miljoen singles en albums wereldwijd, sleepte CHIPZ vele gouden en platina platen in de wacht.

Biografie CHIPZ

CHIPZ scoorde hit na hit met singles als ‘Cowboy’, ‘Captain Hook’, ‘One Two Three’ en natuurlijk ‘1001 Arabian Night’. In totaal was het viertal goed voor zo’n 35 internationale top 10-hits, waarvan 10 keer de nummer één positie werd bereikt.

90’s artiesten boeken

Uitverkochte concerten én optredens in grote internationale TV shows waren het gevolg van hun succesvolle carrière. Hun merchandise en eigen kledinglijn gingen als warme broodjes over de toonbank. CHIPZ was niet meer weg te denken uit de internationale muziekindustrie!

Boekingen van CHIPZ

Now the adventure is about to start all over again. CH!PZ, are you ready for the next adventure?

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig CHIPZ kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je CHIPZ wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van CHIPZ wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij CHIPZ online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van CHIPZ kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

CHIPZ boeken

Ben jij benieuwd hoe je CHIPZ kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct CHIPZ boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van CHIPZ

CHIPZ inhuren

€5.000,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van CHIPZ

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 750 personen4 personenPop / 00’s€5000,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand