Sandra Van Nieuwland boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 25-30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Akoestisch
 • Genre
  Allround /Pop

Wil jij Sandra Van Nieuwland boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sandra Van Nieuwland. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De zangeres die bekend werd door haar deelname aan The Voice of Holland, is nu te boeken voor uw evenement of festival. Sandra van Nieuwland is bekend van de hitsingles ‘More’ en ‘Keep your head up’! U boekt haar bij Evenses voor uw feest, event of bedrijfsfeest.

Biografie Sandra van Nieuwland

Sandra van Nieuwland heeft voor haar deelname aan The Voice gezongen in verschillende bands, dit waren vooral coverbands en jazz bands. Een jaar voordat ze meedeed aan The Voice kwam ze als solo-act tot de kwartfinale van de Grote Prijs van Nederland. Dit is een nationale muziekcompetitie. In 2012 brak Sandra nationaal door, met haar auditie voor The Voice of Holland. Haar versie van Usher’s ‘More’ die zij tijdens haar auditie zong, werd zo een grote hit dat het dubbel platina behaalde! Ook haar versie van Ben Howard’s ‘Keep your head up’ deed het goed in de hitlijsten.

Single Top 100

Met haar covers stond zij op nummer 1 en 2 van de Single Top 100. Niet lang daarna behaalde ze een nieuw record: ze stond met deze nummers en haar cover van ‘Beggin” in de top drie van de hitlijst! Aan het eind van dat jaar had zij ook een ander record op haar naam staan, Sandra is de eerste Nederlandse artiest die drie singles in de top 10 van de Nederlandse Top 40 heeft staan.

Boekingen van Sandra van Nieuwland

Na het programma The Voiceb bracht Sandra van Nieuwland haar eerste officiële single uit, ‘Venus’. Kort daarna volgde haar debuutalbum ‘And More’. Het album had groots succes, het stond zeven op nummer 1 en behaalde platina. Haar tweede album deed het ook erg goed. ‘Banging on the Doors of Love’ behaalde goud.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sandra Van Nieuwland kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sandra Van Nieuwland wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sandra Van Nieuwland wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sandra Van Nieuwland online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sandra Van Nieuwland kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sandra Van Nieuwland boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sandra Van Nieuwland kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sandra Van Nieuwland boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sandra Van Nieuwland

Sandra Van Nieuwland inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sandra Van Nieuwland

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Akoestisch1 x 25-30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonAllround /PopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand