Kraak & Smaak DJ Show boeken

€3.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3750,-
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Populaire DJ show
 • Genre
  Nu-disco / Deephouse

Wil jij Kraak & Smaak DJ Show boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kraak & Smaak DJ Show. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De DJ set van Kraak & Smaak, niet te verwarren met de live formatie, weet evenals de band wereldwijd telkens weer de harten van het dance-minnend publiek in clubs en op festivals te veroveren.

Biografie Kraak & Smaak DJ Show

Bekend om hun eclectische draaistijl, met de nadruk op funky en groovy nu-disco en warme deephouse weet K&S altijd de juiste sfeer te maken. En natuurlijk weten de jongens ook menig bedrijfsevent smaakvol te kraken!

Boekingen van Kraak & Smaak DJ Show

Let op: de nu al ‘buzzing’ nieuwe single ‘The Future is Yours’ staat gepland voor release begin maart en een compleet nieuw album voor de zomer!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kraak & Smaak DJ Show kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kraak & Smaak DJ Show wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kraak & Smaak DJ Show wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kraak & Smaak DJ Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kraak & Smaak DJ Show kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kraak & Smaak DJ Show boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kraak & Smaak DJ Show kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kraak & Smaak DJ Show boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kraak & Smaak DJ Show

Kraak & Smaak DJ Show inhuren

€3.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kraak & Smaak DJ Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire DJ show2 uurexclusief geluid en techniek3 personenNu-disco / Deephouse€3750,-

Vergelijkbare artiesten

€3.495,-
€3.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand