High Voltage (AC/DC Tribute Band) boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  AC/DC Tribute

Wil jij High Voltage (AC/DC Tribute Band) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van High Voltage (AC/DC Tribute Band). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Na hun oprichting in 1992 heeft High/Voltage zich bewezen als authentiek eerbetoon aan AC/DC. Al 19 jaar speelt de band de podia plat. En doen zij het publiek herinneren aan avonden vol zwetende, pure rock ’n roll. Dankzij hun intensieve optredens heeft de band al overal furore gemaakt! Zo is bijvoorbeeld hun versie van Whole Lotta Rosie door het Franse Hard Rock Magazine uitgekozen om deel uit te maken van hun AC/DC tribute CD. Begeleidt door de volgende opmerking. Deze Belgische band zou AC/DC kunnen vervangen zonder dat het publiek het in de gaten zou hebben (HRM Oktober 2000).

Biografie High Voltage

De setlist bestaat bijvoorbeeld uit Highway to Hell, Let There be Rock en Whole Lotta Rosie. Maar ook uit Hells Bells, Thunderstruck en Stiff Upper Lip. Maar For Those About to Rock kan ook gespeeld worden met complete Kanonnenshow! Daarbij speelt de band ook de minder bekende nummers. Zoals Go Down, Gone Shootin’, What’s next to the Moon of Touch too Much. Als je een dergelijke setlist combineert met een explosieve rockshow, krijg je gegarandeerd een hoogst memorabele avond! Met meer dan 600 optredens in de afgelopen jaren, heeft de band dus een stevige reputatie kunnen opbouwen in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Luxemburg, Zwitserland en België. Naast bijvoorbeeld als supportact op te treden voor een band als Status Quo, zijn de mannen in 2008 zelfs twee weken op tour geweest in China. Vanaf November 2009 is er een nieuwe vocalist aangetrokken: Wouter Kerkhofs. Hij lijkt niet alleen op een jonge versie van Brian Johnson qua uiterlijk, maar door zijn stem zou hij werkelijk voor Brian zelf door kunnen gaan.

Boekingen van High Voltage

Last but not least: niemand minder dan dé kloon van Angus, namelijk Vince Young (bekend van zijn rol als ‘Angus’ bij de wereldbekende AC/DC tribute ACTION IN DC) gaat vol gas zorgen voor een waar spektakel!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig High Voltage (AC/DC Tribute Band) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je High Voltage (AC/DC Tribute Band) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van High Voltage (AC/DC Tribute Band) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij High Voltage (AC/DC Tribute Band) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van High Voltage (AC/DC Tribute Band) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

High Voltage (AC/DC Tribute Band) boeken

Ben jij benieuwd hoe je High Voltage (AC/DC Tribute Band) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct High Voltage (AC/DC Tribute Band) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van High Voltage (AC/DC Tribute Band)

High Voltage (AC/DC Tribute Band) inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van High Voltage (AC/DC Tribute Band)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tributeband1 x 60 minutenin overleg5 personenAC/DC TributeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand