High Voltage (AC/DC Tribute Band) boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  AC/DC Tribute

Na hun oprichting in 1992 heeft High/Voltage zich bewezen als authentiek eerbetoon aan AC/DC. Al 19 jaar speelt de band de podia plat en doen zij het publiek herinneren aan avonden vol zwetende, pure rock ’n roll. Dankzij hun intensieve optredens heeft de band al overal furore gemaakt! Zo is bijvoorbeeld hun versie van Whole Lotta Rosie door het Franse Hard Rock Magazine uitgekozen om deel uit te maken van hun AC/DC tribute CD, begeleidt door de volgende opmerking: Deze Belgische band zou AC/DC kunnen vervangen zonder dat het publiek het in de gaten zou hebben (HRM Oktober 2000).

High Voltage boeken

De setlist bestaat bijvoorbeeld uit Highway to Hell, Let There be Rock, Whole Lotta Rosie, Hells Bells, Thunderstruck en Stiff Upper Lip, maar For Those About to Rock kan ook gespeeld worden met complete Kanonnenshow! Daarbij speelt de band ook de minder bekende nummers zoals Go Down, Gone Shootin’, What’s next to the Moon of Touch too Much. Als je een dergelijke setlist combineert met een explosieve rockshow, krijg je gegarandeerd een hoogst memorabele avond! Met meer dan 600 optredens in de afgelopen jaren, heeft de band dus een stevige reputatie kunnen opbouwen in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Luxemburg, Zwitserland en België. Naast bijvoorbeeld als supportact op te treden voor een band als Status Quo, zijn de mannen in 2008 zelfs twee weken op tour geweest in China. Vanaf November 2009 is er een nieuwe vocalist aangetrokken: Wouter Kerkhofs. Hij lijkt niet alleen op een jonge versie van Brian Johnson qua uiterlijk, maar door zijn stem zou hij werkelijk voor Brian zelf door kunnen gaan.

Boekingen van High Voltage

Last but not least: niemand minder dan dé kloon van Angus, namelijk Vince Young (bekend van zijn rol als ‘Angus’ bij de wereldbekende AC/DC tribute ACTION IN DC) gaat vol gas zorgen voor een waar spektakel!

Direct High Voltage huren? Klik hier voor boekingen van High Voltage

High Voltage (AC/DC Tribute Band) boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van High Voltage (AC/DC Tribute Band)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tributeband1 x 60 minutenin overleg5 personenAC/DC TributeOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten