Brooklyn Bounce boeken

Inclusief reiskosten maar ex hotel + ontbijt
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  90's

Brooklyn Bounce is een van de vele namen gebruikt door de Duitse house-Matthias Menck (Double M) and Dennis Bohn (D-Bone). Maar ze hebben ook nog muziek uitgebracht onder de naam Mental Madness Productions en Beatbox feat. Rael.

Brooklyn Bounce boeken

Menck en Bohn deden ook veel remixes voor onder andere Scooter en Kool & the Gang. Menck en Bohn, beiden geboren in Hamburg, ontmoetten elkaar in 1995. Het duo stond voor het eerst in de hitlijsten als Boyz R Us met de single “Singin’ In My Mind”. In 1996 debuteerde het duo als Brooklyn Bounce met “The Theme (Of Progressive Attack)” als eerste hit, die in een mum van tijd bovenaan de Duitse hitlijsten stond. Dit succes was de aanleiding voor hun eerste album The Beginning.

Boekingen van Brooklyn Bounce

Menck en Bohn werken enkel in de studio en maken geen deel uit van de Brooklyn Bounce live act. In plaats daarvan werkten de twee samen met verschillende zangers en dansers. In de lijst vinden we onder andere René “Diablo” Behrens, Ulrika Bohn, Alejandra Cuevas-Moreno en Stephan “Damon” Zschoppe. Zangers werden enkel vernoemd na het uitbrengen van “Bass, Beats and Melody” in november 2000.

Direct Brooklyn Bounce huren? Klik hier voor boekingen van Brooklyn Bounce

Brooklyn Bounce boeken

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Brooklyn Bounce

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 90 minutenexclusief1 persoon90's€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.795,-
€1.775,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand