Brooklyn Bounce boeken

Inclusief reiskosten maar ex hotel + ontbijt
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  90's

Wil jij Brooklyn Bounce boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Brooklyn Bounce. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Brooklyn Bounce is een van de vele namen gebruikt door de Duitse house-Matthias Menck (Double M) and Dennis Bohn (D-Bone). Maar ze hebben ook nog muziek uitgebracht onder de naam Mental Madness Productions en Beatbox feat. Rael.

Biografie Brooklyn Bounce

Menck en Bohn deden ook veel remixes voor onder andere Scooter en Kool & the Gang. Menck en Bohn, beiden geboren in Hamburg, ontmoetten elkaar in 1995. Het duo stond voor het eerst in de hitlijsten als Boyz R Us met de single “Singin’ In My Mind”.

90s artiesten boeken

In 1996 debuteerde het duo als Brooklyn Bounce met “The Theme (Of Progressive Attack)” als eerste hit, die in een mum van tijd bovenaan de Duitse hitlijsten stond. Dit succes was de aanleiding voor hun eerste album The Beginning.

Boekingen van Brooklyn Bounce

Menck en Bohn werken enkel in de studio en maken geen deel uit van de Brooklyn Bounce live act. In plaats daarvan werkten de twee samen met verschillende zangers en dansers. In de lijst vinden we onder andere René “Diablo” Behrens, Ulrika Bohn, Alejandra Cuevas-Moreno en Stephan “Damon” Zschoppe. Zangers werden enkel vernoemd na het uitbrengen van “Bass, Beats and Melody” in november 2000.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Brooklyn Bounce kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Brooklyn Bounce wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Brooklyn Bounce wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Brooklyn Bounce online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Brooklyn Bounce kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Brooklyn Bounce boeken

Ben jij benieuwd hoe je Brooklyn Bounce kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Brooklyn Bounce boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Brooklyn Bounce

Brooklyn Bounce inhuren

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Brooklyn Bounce

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek1 persoon90's€2495,-

Vergelijkbare artiesten

€2.500,-
€2.275,-
€2.695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand