Boys R Back boeken

€2.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2250,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Boybands

Wil jij Boys R Back boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Boys R Back. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Terug naar de Boyband Classics van de 90?s met een indrukwekkende dance show! BoysRBack is een act die je de boyband-periode laat herbeleven.

Biografie Boys R Back

Alle favoriete boybands van vroeger en nu komen voorbij, precies zoals ze waren maar met een frisse upgrade qua look, dans en show! Ik durf te wedden dat je ze allemaal kent. De hits uit de jaren 90 van de Backstreet Boys, Justin´s ´NSYNC, Five & Ultimate Kaos, alles vliegt je om de oren in 30 minuten.

Boekingen van Boys R Back

Sing along girls! Deze show bestaat uit 1 x 30 minuten tape-show + adembenemende dansshow + 15 minuten meet & greet

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Boys R Back kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Boys R Back wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Boys R Back wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Boys R Back online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Boys R Back kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Boys R Back boeken

Ben jij benieuwd hoe je Boys R Back kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Boys R Back boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Boys R Back

Boys R Back inhuren

€2.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Boys R Back

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief4 personenBoybands€2250,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.300,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand