Barry White Tribute boeken

€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid/techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Barry White repertoire

Wil jij Barry White Tribute boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Barry White Tribute. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Eddy Grovell is gezegend met een bijzonder stemgeluid, zowel rauw als smooth, dat zijn publiek in het hart raakt. Met zijn talent en zijn bijna authentieke stemgeluid brengt hij een muzikaal eerbetoon aan de grootheid mr. Barry White.

Biografie Barry White Tribute

Daarnaast is hij een echte ras entertainer met een allesbepalende passie voor muziek. Met A Tribute to Barry White brengt Eddy Grovell een betoverende en swingende muzikale belevenis, vol soul.

Boekingen van Barry White Tribute

Een feest der herkenning met alle klassieke hits van ‘The Wallrus of Love’ zoals ‘Can’t get enough of your love’, ‘My first, My Last, My everything’, ‘Let the music play’en ‘Just the way you are’ .

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Barry White Tribute kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Barry White Tribute wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Barry White Tribute wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Barry White Tribute online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Barry White Tribute kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Barry White Tribute boeken

Ben jij benieuwd hoe je Barry White Tribute kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Barry White Tribute boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Barry White Tribute

Barry White Tribute inhuren

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Barry White Tribute

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid/techniek1 persoonBarry White repertoire€2495,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand