Bon Scotch (AC/DC Tribute Band) boeken

Super budget band voor festivals/tribute events
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 45, 60, 75 OF 2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen backline
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Tribute-band
 • Genre
  AC/DC Tribute

Wil jij Bon Scotch (AC/DC Tribute Band) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bon Scotch (AC/DC Tribute Band). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Sinds de oprichting heeft Bon Scotch een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt en heeft zijn naam inmiddels gevestigd in het tribute-circuit. Bon Scotch geldt als dé AC/DC tribute sensatie die de betere podia in binnen- en buitenland bestormt. Iedereen gaat plat voor deze vertolking van het AC/DC uit de jaren van zanger Bon Scott.

Biografie Bon Scotch

Of het nu grote podia en festivals zijn of de betere jongerencentra en muziekcafés, Bon Scotch voelt zich overal thuis en dit heeft zijn weerslag op het publiek.

Tribute band huren

De muziek lijkt dan ook tijdloos te zijn als je elke keer weer jong en oud ziet genieten en losgaan bij de shows die Bon Scotch neerzet.

Boekingen van Bon Scotch

Bon Scotch geldt als dé AC/DC tributeband. Onder leiding van een charismatische leadzanger evenals de in schooluniform geklede gitarist zorgt deze energieke band voor de ultieme AC/DC beleving. Met een show waarin alle klassiekers uit het Bon Scott tijdperk voorbij komen zoals o.a. Highway To Hell, Whole Lotta Rosie, TNT, en Let There Be Rock. Voor de AC/DC-liefhebber geen betere manier om je weer back in the 70’s te wanen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bon Scotch (AC/DC Tribute Band) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bon Scotch (AC/DC Tribute Band) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bon Scotch (AC/DC Tribute Band) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bon Scotch (AC/DC Tribute Band) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bon Scotch (AC/DC Tribute Band) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bon Scotch (AC/DC Tribute Band) boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bon Scotch (AC/DC Tribute Band) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bon Scotch (AC/DC Tribute Band) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bon Scotch (AC/DC Tribute Band)

Bon Scotch (AC/DC Tribute Band) inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bon Scotch (AC/DC Tribute Band)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tribute-band1 x 45, 60, 75 OF 2 x 60 minutenexclusief, alleen backline5 personenAC/DC Tribute€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand