The Neil Diamond Project boeken

Bekend van TV SBS6 “The Tribute: Battle of the Bands”
€5.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5250,-
 • Duur
  2 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  12 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Neil Diamond Tribute

Wil jij The Neil Diamond Project boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Neil Diamond Project. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie The Neil Diamond Project

The Neil Diamond Project is een tribute van Neil Diamond met Georges Lotze als frontman. Hij gooide hoge ogen bij “The Voice Senior“ met zijn schitterende vertolkingen van Neil Diamond waarbij publiek en jury unaniem lovend en enthousiast waren! Georges Lotze is een zanger en een ras-entertainer die al jaren in het vak zit. In zijn solo optredens zingt hij alle bekende hits, zowel Nederlands- als Engels talig en zet hij, met gemak, elke tent op zijn kop. Door zijn deelname diverse TV shows werd hij steeds bekender als vertolker van Neil Diamond en heeft dit uitgewerkt tot een volwaardige theatershow.

Tribute band inhuren

Met zijn fantastische stemgeluid en warme performance bleek de keuze om liedjes van Neil Diamond te vertolken een perfecte match. Begeleidt door zijn 10-koppige fantastische band zingt hij het meest bekende repertoire van Neil Diamond en zijn zij sinds 2020 niet meer weg te denken uit de Nederlandse theaters met hun tours door heel Nederland. Met bekende hits als o.a. “I am I Said” , “Song, sung blue”, “September Morn en niet te vergeten “Sweet Caroline” en natuurlijk nog veel meer klassiekers!

Boekingen van The Neil Diamond Project

In 2023 begint de groep met een nieuw avontuur, zij zijn namelijk te zien in het tweede seizoen van The Tribute – Battle of the bands.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Neil Diamond Project kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Neil Diamond Project wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Neil Diamond Project wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Neil Diamond Project online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Neil Diamond Project kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Neil Diamond Project boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Neil Diamond Project kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Neil Diamond Project boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Neil Diamond Project

The Neil Diamond Project inhuren

€5.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Neil Diamond Project

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage12 personenNeil Diamond Tribute€5250,-

Vergelijkbare artiesten

€9.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand