The Neil Diamond Project boeken

Bekend van TV SBS6 “The Tribute: Battle of the Bands”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  12 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Neil Diamond Tribute

Wil jij The Neil Diamond Project boeken voor jouw party of event? The Neil Diamond Project is een tribute van Neil Diamond met Georges Lotze als frontman. Hij gooide hoge ogen bij “The Voice Senior“ met zijn schitterende vertolkingen van Neil Diamond waarbij publiek en jury unaniem lovend en enthousiast waren!

The Neil Diamond Project boeken

Georges Lotze is een zanger en een ras-entertainer die al jaren in het vak zit. In zijn solo optredens zingt hij alle bekende hits, zowel Nederlands- als Engels talig en zet hij, met gemak, elke tent op zijn kop. Door zijn deelname diverse TV shows werd hij steeds bekender als vertolker van Neil Diamond en heeft dit uitgewerkt tot een volwaardige theatershow.

Tribute band boeken

Met zijn fantastische stemgeluid en warme performance bleek de keuze om liedjes van Neil Diamond te vertolken een perfecte match. Begeleidt door zijn 10-koppige fantastische band zingt hij het meest bekende repertoire van Neil Diamond en zijn zij sinds 2020 niet meer weg te denken uit de Nederlandse theaters met hun tours door heel Nederland. Met bekende hits als o.a. “I am I Said” , “Song, sung blue”, “September Morn en niet te vergeten “Sweet Caroline” en natuurlijk nog veel meer klassiekers!

Boekingen van The Neil Diamond Project

In 2023 begint de groep met een nieuw avontuur, zij zijn namelijk te zien in het tweede seizoen van The Tribute – Battle of the bands.

Direct The Neil Diamond Project boeken? Klik hier voor boekingen van The Neil Diamond Project

 

The Neil Diamond Project boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Neil Diamond Project

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage12 personenNeil Diamond TributeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand