Bollox Blues Brothers boeken

€1.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1750,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Blues Brothers Tribute

Wil jij Bollox Blues Brothers boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bollox Blues Brothers. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een razendgekke spektakelshow die bol staat van humor en verrassingen. Al 15 jaar maakt Bollox’ Bloose Brothers Revue de podia onveilig in binnen- en buitenland. Inmiddels hebben honderduizenden mensen hun shows gezien.

Biografie Bollox Blues Brothers

Met swingende muziek, komische cross-talks en absurdistische parodieen. Genadeloos, overdonderend en niet te stoppen. De mannen van Bollox brengen een komisch muzikaal repertoire dat zich beweegt van rythm naar blues, van hip naar hop en van rock naar roll. De twee dwaze heren weven – begeleid door hun strakke begeleidingsband – alle genres moeiteloos en met een fikse dosis humor aan elkaar.

Boekingen van Bollox Blues Brothers

Jake en Elwood Blues vormen een rode draad in deze revue, waarbij niet alleen diverse muziekstijlen en artiesten, maar ook het publiek stevig op de hak wordt genomen. Everybody needs somebody, Shake a tailfeather maar ook Ich bin wie du en ‘Disco inferno’. Je kunt niet anders dan meezingen, meedansen, meelachen. Als de muziek begint zit er maar een ding op. Beleven en meedoen!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bollox Blues Brothers kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bollox Blues Brothers wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bollox Blues Brothers wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bollox Blues Brothers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bollox Blues Brothers kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bollox Blues Brothers boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bollox Blues Brothers kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bollox Blues Brothers boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bollox Blues Brothers

Bollox Blues Brothers inhuren

€1.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bollox Blues Brothers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen2 personenBlues Brothers Tribute€1750,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand