Bobbi Eden boeken

Betreft vanaf-gage
€1.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1500,-
 • Duur
  diverse mogelijkheden
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1-2 personen
 • Soort
  Meet & greet / Bartending, etc.
 • Genre
  Erotiek / VIP

Wil jij Bobbi Eden boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bobbi Eden. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Bobbi Eden mag gezien worden als een van de allergrootste exportproducten op het gebied van de erotiek uit Nederland. Met meer dan 150 films, gemaakt door alle grote maatschappijen als Private, Zero Tollerance, Wicked Picures enz. en meer dan 200 coverstory’s voor bladen als Hustler, Penthouse, Club, Mens World enz. en het winnen van diverse Awards in het erotiek genre staat Bobbi na bijna 15 jaar nog steeds aan de top van de internationale erotiek wereld.

Biografie Bobbi Eden

In 2014 presenteert Bobbi Eden, voor een met pers en vrienden afgeladen Van Dyck Bar in Amsterdam, haar biografie ‘Bobbi Eden’. Door het succes van het boek en de hoge kijkcijfers van de aflevering van Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS, krijgt Bobbi Eden in het najaar van 2014 haar eigen reality programma op RTL5.

Boekingen van Bobbi Eden

Het grootste avontuur van Bobbi in 2015 is haar rol in de Theater Tour ‘LULverhalen’ van Howard Komproe. Voor het eerst vertelt Bobbi in het Theater over alle vooroordelen in haar werk, maar ook over haar keuzes die ze heeft gemaakt en waarom. De reacties zijn lovend en het theater avontuur zal zeker een vervolg gaan krijgen.In Maart 2016 lanceert Bobbi Eden haar eigen lijn met erotische speeltjes die per 1 September wereldwijd is gegaan. Bobbi is te boeken voor o.a.:* Meet & Greet / VIP-bartending: 1 x 60 min: € 1.500,-* Bingo: duo presentatie v.a. € 1.500,- * Storytellers: openhartig verhaal door Bobbi & Mark: 1 x 45 min: € 1.995,-* Presentatie event/festival: Op aanvraag

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bobbi Eden kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bobbi Eden wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bobbi Eden wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bobbi Eden online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bobbi Eden kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bobbi Eden boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bobbi Eden kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bobbi Eden boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bobbi Eden

Bobbi Eden inhuren

€1.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bobbi Eden

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Meet & greet / Bartending, etc.diverse mogelijkhedenexclusief1-2 personenErotiek / VIP€1500,-

Vergelijkbare artiesten

€1.450,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand