Blizzert boeken

Vanaf prijs! Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3750,-
 • Duur
  3 x 50 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow (Limburg)
 • Genre
  Allround

Wil jij Blizzert boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Blizzert. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Blizzert

Uniek in haar soort. Deze band zorgt voor een nieuwe beleving, 100% interactief, enorm veel energie en vooral een flinke dosis enthousiasme. Een optreden van Blizzert is gegarandeerd een muzikaal hoogtepunt, waarbij het lot in handen ligt van de bezoeker. Via een speciale Blizzert App kun je een verzoekje naar het podium zenden. Dit verzoek krijgt vervolgens een uniek lotnummer en tijdens de show pikt het systeem er willekeurig een groot aantal uit. De app alleen is al een uitstekende reden om Blizzert te boeken. Naast de zeskoppige band, met frontman én frontvrouw, is de live band Blizzert ook uit te breiden met een eigen dj en/of een vette blazerssectie.

Boekingen van Blizzert

Naast het sturen van verzoekjes, krijgt de bezoeker ook zelf de kans om te schitteren op het podium. Karaoke, huwelijksaanzoek, een dansje doen of een ander mooi moment; App en win jouw ‘Ticket to Enjoy’. Dit alles omringd door een prachtig decor voorzien van led-scherm en lcd-tv’s.

Zeskoppige band

Blizzert: en aparte naam voor een hele leuke, zeer flexibele coverband. Erik & Erik, Katia, Dominick en Mischa vormen een hechte muzikale vriendengroep die gewoon heel veel plezier iedere keer weer uitstraalt.Naast de zeskoppige band -met frontman én frontvrouw- is de band ook uit te breiden met een eigen dj en/of een vette blazerssectie.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Blizzert kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Blizzert wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Blizzert wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Blizzert online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Blizzert kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Blizzert boeken

Ben jij benieuwd hoe je Blizzert kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Blizzert boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Blizzert

Blizzert inhuren

€3.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Blizzert

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (Limburg)3 x 50 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround€3750,-
Live bandshow (Midden-Nederland)3 x 50 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround€4450,-
Live bandshow (Noord-Nederland)3 x 50 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround€4995,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand