Dr. Rude boeken

Prijscategorie: € 1.500,- tot € 2.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  Exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ act
 • Genre
  Hardstyle / Freestyle

Wil jij Dr. Rude boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dr. Rude. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dr.Rude! De man die alle hotspots van de wereld heeft gezien! Festivals als Reverze, Defqon1., EDC Las Vegas, X-Qlusive Holland & ga zo maar door staan achter zijn naam! Hij sloopt elke stage van voor tot achter, brengt de hele mensenmassa in extase & weet als geen ander hoe je feest combineert met een tandje harder…

Biografie Dr. Rude

Dr. Rude begon als een expert in old-school en early hardcore muziek. Nadat hij in 2014 was getekend bij Dirty Workz, werkte hij zich snel omhoog en werd een internationaal bekende kunstenaar. Niet alleen vanwege zijn unieke visie op hardstyle en freestyle muziek, maar ook zijn typische ‘hard-drop’ sound, waardoor Dr. Rude de perfecte aanvulling is op jouw hardstyle of freestyle event.

Hardstyle DJ boeken

Met nummers als Shakedown, Hold It Down en Batman Attack, die werd uitgebracht op Hard With Style records overtuigde hij iedereen met zijn hoogwaardige tracks. Het is niet een verrassing dat hij al op grote evenementen en festivals speelde als; Defqon.1Weekend Festival (mainstage), Defqon.1 Australia (mainstage), Reverze en een sold-out solo-tour door Australië.

Boekingen van Dr. Rude

Gas op de plank, dat is waar het om gaat! Twee handen in de lucht, beuken met die voeten & zorg dat je niet zonder drankje komt te staan. Geloof ons, je moet blijven drinken wil je deze set overleven! Dr.Rude, is het antwoord voor uw line-up! Festival, feesttent, kroeg of buitenland, deze man heeft alles gezien en bouwt alles om tot 1 geweldige chaos!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dr. Rude kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dr. Rude wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dr. Rude wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dr. Rude online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dr. Rude kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dr. Rude boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dr. Rude kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dr. Rude boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dr. Rude

Dr. Rude inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dr. Rude

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ act1 x 60 minutenExclusief geluid en techniek1 persoonHardstyle / FreestyleOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand