Dr. Rude boeken

Prijscategorie: € 1.500,- tot € 2.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  Exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ act
 • Genre
  Hardstyle / Freestyle

Wil jij Dr. Rude boeken voor een optreden op jouw party of event? Dr.Rude! De man die alle hotspots van de wereld heeft gezien! Festivals als Reverze, Defqon1., EDC Las Vegas, X-Qlusive Holland & ga zo maar door staan achter zijn naam! Hij sloopt elke stage van voor tot achter, brengt de hele mensenmassa in extase & weet als geen ander hoe je feest combineert met een tandje harder…

Dr. Rude boeken

Dr. Rude begon als een expert in old-school en early hardcore muziek. Nadat hij in 2014 was getekend bij Dirty Workz, werkte hij zich snel omhoog en werd een internationaal bekende kunstenaar. Niet alleen vanwege zijn unieke visie op hardstyle en freestyle muziek, maar ook zijn typische ‘hard-drop’ sound, waardoor Dr. Rude de perfecte aanvulling is op jouw hardstyle of freestyle event.

Hardstyle DJ boeken

Met nummers als Shakedown, Hold It Down en Batman Attack, die werd uitgebracht op Hard With Style records overtuigde hij iedereen met zijn hoogwaardige tracks. Het is niet een verrassing dat hij al op grote evenementen en festivals speelde als; Defqon.1Weekend Festival (mainstage), Defqon.1 Australia (mainstage), Reverze en een sold-out solo-tour door Australië.

Boekingen van Dr. Rude

Gas op de plank, dat is waar het om gaat! Twee handen in de lucht, beuken met die voeten & zorg dat je niet zonder drankje komt te staan. Geloof ons, je moet blijven drinken wil je deze set overleven! Dr.Rude, is het antwoord voor uw line-up! Festival, feesttent, kroeg of buitenland, deze man heeft alles gezien en bouwt alles om tot 1 geweldige chaos!

Direct Dr. Rude boeken ? Klik hier voor boekingen van Dr. Rude

Dr. Rude boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dr. Rude

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ act1 x 60 minutenExclusief geluid en techniek1 persoonHardstyle / FreestyleOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand