Captain Hollywood boeken

€5.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5975,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Eurodance / 90's

Captain Hollywood Project was opgericht in 1991 rond de rapper Tony Dawson-Harrison a.k.a. Captain Hollywood. Maar in 1992 bracht hij zijn eerste single van zijn nog niet uitgebrachte tweede album uit, met als titel More & More. Alles in de nieuwe Eurodance stijl en met een nieuwe zangeres Nina. Het was een geweldig succes, de single kwam in bijna heel Europa op #1, #5 in Israel en kwam in de Europese MTV jaar charts op #3. De opvolgende single was Only With You, ook weer een grote #1 hit in bijna heel Europa.

Captain Hollywood boeken

In 1995, na een jaar van stilte, kwam zijn derde album Animals Or Humans uit. Er werden 200,000 kopieen wereldwijd van verkocht. Nina was weggegaan voor een solo carriere en werd vervangen door de zangeres Petra. Tony richtte zijn eigen platen label en studio op onder de naam Hollywood Productions. Hij ging samenwerken met 2 nieuwe producers: Tom Jacques a.k.a. G. Coin en Thomas Adler. samen met Attack II. Katzmann produceerde hij 4 nummers voor zijn album. Ze scoorden weer een grote hit met Flying High, #1 overal in Europa en #6 in Israel. Daarna kwam nog een Eurodance hit Find Another Way dat ongeveer hetzelfde succes had.

Boekingen van Captain Hollywood

Midden 1996 kwam Captain Hollywood terug. Ditmaal ging hij samernwerken met drie nieuwe producers, P Force, Miles Gordon en Alex Belcher en veranderde teven zijn haardracht. Petra was nog steeds een lid van het team. Over And Over, de eerste single van zijn nog niet uitgebrachte nieuwe album, was een zeer successvol Eurodance nummer.

Direct Captain Hollywood huren? Klik hier voor boekingen van Captain Hollywood

Captain Hollywood boeken

€5.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Captain Hollywood

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen1 persoonEurodance / 90's€5975,-

Vergelijkbare artiesten

€5.250,-
€5.750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand