Captain Hollywood boeken

€5.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5975,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Eurodance / 90's

Wil jij Captain Hollywood boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Captain Hollywood. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Captain Hollywood Project was opgericht in 1991 rond de rapper Tony Dawson-Harrison a.k.a. Captain Hollywood. Maar in 1992 bracht hij zijn eerste single van zijn nog niet uitgebrachte tweede album uit, met als titel More & More. Alles in de nieuwe Eurodance stijl en met een nieuwe zangeres Nina. Het was een geweldig succes, de single kwam in bijna heel Europa op #1, #5 in Israel en kwam in de Europese MTV jaar charts op #3. De opvolgende single was Only With You, ook weer een grote #1 hit in bijna heel Europa.

Biografie Captain Hollywood

In 1995, na een jaar van stilte, kwam zijn derde album Animals Or Humans uit. Er werden 200,000 kopieen wereldwijd van verkocht. Nina was weggegaan voor een solo carriere en werd vervangen door de zangeres Petra. Tony richtte zijn eigen platen label en studio op onder de naam Hollywood Productions. Hij ging samenwerken met 2 nieuwe producers: Tom Jacques a.k.a. G. Coin en Thomas Adler. samen met Attack II. Katzmann produceerde hij 4 nummers voor zijn album. Ze scoorden weer een grote hit met Flying High, #1 overal in Europa en #6 in Israel. Daarna kwam nog een Eurodance hit Find Another Way dat ongeveer hetzelfde succes had.

Boekingen van Captain Hollywood

Midden 1996 kwam Captain Hollywood terug. Ditmaal ging hij samernwerken met drie nieuwe producers, P Force, Miles Gordon en Alex Belcher en veranderde teven zijn haardracht. Petra was nog steeds een lid van het team. Over And Over, de eerste single van zijn nog niet uitgebrachte nieuwe album, was een zeer successvol Eurodance nummer.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Captain Hollywood kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Captain Hollywood wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Captain Hollywood wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Captain Hollywood online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Captain Hollywood kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Captain Hollywood boeken

Ben jij benieuwd hoe je Captain Hollywood kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Captain Hollywood boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Captain Hollywood

Captain Hollywood inhuren

€5.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Captain Hollywood

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen1 persoonEurodance / 90's€5975,-

Vergelijkbare artiesten

€5.475,-
€6.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand