Beppie Kraft boeken

Niet te boeken buiten Limburg!
€1.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1250,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Limburgs

Wil jij Beppie Kraft boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Beppie Kraft. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Barbara Laurentia Christiana (Beppie) Kraft (Maastricht, 5 juni 1946) is een Maastrichts volkszangeres. Beppie wordt geboren als oudste dochter van Sjeng Kraft. Vanaf haar elfde begint ze met zingen in het Maastrichts Limburgs.

Biografie Beppie Kraft

De teksten van haar liedjes worden voor een groot deel door haar vader Sjeng geschreven. In 1961, als ze 15 jaar is, brengt Beppie haar eerste grammofoonplaat uit. Vanaf dat moment groeit ze uit tot een van de meest populaire Limburgs zingende artiesten. Ze is ook bekend van het duo Berb en Gradus.

Al meer dan 60 jaar in het vak

Beppie Knubben-Kraft gaf vanaf 1987 tot juli 2004 samen met Conny Peters leiding aan de Limburgse productiemaatschappij Marlstone. Op de Limburgse televisiezender TV Totaal verzorgde ze enige tijd een culinair programma.In 2007 vierde Beppie haar 50-jarig artiestenjubileum. Dit jubileum werd gevierd door een groot optreden op de Markt te Maastricht.

Boekingen van Beppie Kraft

Beppie Kraft groeide op in een muzikale familie en kreeg de muziek met de paple pel ingegoten. Vader Jean Kraft (accordeonist, arrangeur en liedjesschrijver) was werkzaam bij Johny Hoes en zorgde dus voor een uitstekende muzikale bodem. Reeds op 11 jarige leeftijd zong zij voor een groot publiek het winnend Maastrichts carnavalsliedje “Diech bis mien nisjeke?. Dit is de start van een indrukwekkende lijst van Limburgse hits die Beppie ondertussen op haar naam heeft staan. Beppie weet op de een of andere manier haar publiek te “raken”?

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Beppie Kraft kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Beppie Kraft wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Beppie Kraft wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Beppie Kraft online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Beppie Kraft kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Beppie Kraft boeken

Ben jij benieuwd hoe je Beppie Kraft kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Beppie Kraft boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Beppie Kraft

Beppie Kraft inhuren

€1.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Beppie Kraft

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonLimburgs€1250,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.500,-
€1.095,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand