Beppie Kraft boeken

€1.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1250,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Limburgs

Wil jij Beppie Kraft boeken voor jouw feest of evenement? Barbara Laurentia Christiana (Beppie) Kraft (Maastricht, 5 juni 1946) is een Maastrichts volkszangeres. Beppie wordt geboren als oudste dochter van Sjeng Kraft. Vanaf haar elfde begint ze met zingen in het Maastrichts Limburgs.

Beppie Kraft boeken

De teksten van haar liedjes worden voor een groot deel door haar vader Sjeng geschreven. In 1961, als ze 15 jaar is, brengt Beppie haar eerste grammofoonplaat uit. Vanaf dat moment groeit ze uit tot een van de meest populaire Limburgs zingende artiesten. Ze is ook bekend van het duo Berb en Gradus.

Al meer dan 60 jaar in het vak

Beppie Knubben-Kraft gaf vanaf 1987 tot juli 2004 samen met Conny Peters leiding aan de Limburgse productiemaatschappij Marlstone. Op de Limburgse televisiezender TV Totaal verzorgde ze enige tijd een culinair programma.In 2007 vierde Beppie haar 50-jarig artiestenjubileum. Dit jubileum werd gevierd door een groot optreden op de Markt te Maastricht.

Boekingen van Beppie Kraft

Beppie Kraft groeide op in een muzikale familie en kreeg de muziek met de paple pel ingegoten. Vader Jean Kraft (accordeonist, arrangeur en liedjesschrijver) was werkzaam bij Johny Hoes en zorgde dus voor een uitstekende muzikale bodem. Reeds op 11 jarige leeftijd zong zij voor een groot publiek het winnend Maastrichts carnavalsliedje “Diech bis mien nisjeke?. Dit is de start van een indrukwekkende lijst van Limburgse hits die Beppie ondertussen op haar naam heeft staan. Beppie weet op de een of andere manier haar publiek te “raken”?

Direct Beppie Kraft boeken? Klik hier voor boekingen van Beppie Kraft

Beppie Kraft boeken

€1.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Beppie Kraft

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonLimburgs€1250,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.495,-
€1.395,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand