BENR boeken

Ook als akoestische act te boeken
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Vanaf 2017 maken Bart Maessen (27) en Robin Zomer (27) als duo muziek onder de naam BENR. De twee muzikanten leerden elkaar 14 jaar geleden kennen op school en zijn sindsdien beste vrienden. Het verhaal van het Popduo begon dit jaar als een jongensboek; Nadat Q-Music dj Kai Merckx de hertaalde BENR-versie van ‘The Last Time’ van The Script aan The Script zelf liet horen, was de wereldberoemde Ierse band zo enthousiast dat ze Bart en Robin persoonlijk hebben uitgenodigd om het nummer samen met hen op te voeren in een uitverkochte Ziggo Dome op 20 en 21 maart 2020.

BENR boeken

BENR maakt in samenwerking met Q-Music iedere week een Nederlandse versie van een Engelstalig nummer uit de Top 40, waarin ze het nummer hertalen naar een volwaardige Nederlandse track. Het item verschijnt op de kanalen van BENR en het Algemeen Dagblad en wordt online honderdduizenden keren bekeken. Op het YouTubekanaal van BENR, dat volledig in het teken staat van muziek, worden naast covers ook eigen nummers gedeeld met de inmiddels 165.000 volgers. Dit jaar zal BENR met nog meer nieuwe, eigen releases komen. Het muzikale duo heeft vorig jaar een meerdaags schrijfkamp georganiseerd in de wereldberoemde John Lennon & Yoko Ono suite. Hier is gewerkt aan nieuw materiaal met schrijvers en componisten met de grootste Nederlandstalige hits op hun naam.In augustus 2020 lanceerden de mannen hun eigen single ‘Statisch’ met videoclip. Kijk en luister hieronder.

Boekingen van BENR

De muziek van BENR is voor elke setting een schot in de roos. Op een barkruk in je favoriete café, tijdens je verjaardag of op je examenfeestje in de tuin. Waar deze jeugdvrienden ook optreden, de shows zijn altijd verfrissend en vol energie. De covers van BENR zijn eigenzinnig, van deze tijd en voor iedereen herkenbaar. Geen klakkeloze vertaling, maar een compleet nieuw nummer. Na het succes met The Script zijn ze klaar om jouw feestje naar een nieuw niveau te tillen. Of het nu gaat om een feest bouwen met de laatste hits of de muzikale invulling van jouw etentje in goed gezelschap, deze toegankelijke mannen voelen het feilloos aan. Waar de gelegenheid ook om vraagt; In akoestische live-setting of als tape-act, alles is mogelijk.

Direct BENR boeken ? Klik hier voor boekingen van BENR

BENR boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van BENR

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenop aanvraag2 personenNederlandstaligOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand