BENR boeken

Ook als akoestische act te boeken
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij BENR boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van BENR. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Vanaf 2017 maken Bart Maessen (27) en Robin Zomer (27) als duo muziek onder de naam BENR. De twee muzikanten leerden elkaar 14 jaar geleden kennen op school en zijn sindsdien beste vrienden. Het verhaal van het Popduo begon dit jaar als een jongensboek; Nadat Q-Music dj Kai Merckx de hertaalde BENR-versie van ‘The Last Time’ van The Script aan The Script zelf liet horen, was de wereldberoemde Ierse band zo enthousiast dat ze Bart en Robin persoonlijk hebben uitgenodigd om het nummer samen met hen op te voeren in een uitverkochte Ziggo Dome op 20 en 21 maart 2020.

Biografie BENR

BENR maakt in samenwerking met Q-Music iedere week een Nederlandse versie van een Engelstalig nummer uit de Top 40, waarin ze het nummer hertalen naar een volwaardige Nederlandse track. Het item verschijnt op de kanalen van BENR en het Algemeen Dagblad en wordt online honderdduizenden keren bekeken. Op het YouTubekanaal van BENR, dat volledig in het teken staat van muziek, worden naast covers ook eigen nummers gedeeld met de inmiddels 165.000 volgers. Dit jaar zal BENR met nog meer nieuwe, eigen releases komen. Het muzikale duo heeft vorig jaar een meerdaags schrijfkamp georganiseerd in de wereldberoemde John Lennon & Yoko Ono suite. Hier is gewerkt aan nieuw materiaal met schrijvers en componisten met de grootste Nederlandstalige hits op hun naam.In augustus 2020 lanceerden de mannen hun eigen single ‘Statisch’ met videoclip. Kijk en luister hieronder.

Boekingen van BENR

De muziek van BENR is voor elke setting een schot in de roos. Op een barkruk in je favoriete café, tijdens je verjaardag of op je examenfeestje in de tuin. Waar deze jeugdvrienden ook optreden, de shows zijn altijd verfrissend en vol energie. De covers van BENR zijn eigenzinnig, van deze tijd en voor iedereen herkenbaar. Geen klakkeloze vertaling, maar een compleet nieuw nummer. Na het succes met The Script zijn ze klaar om jouw feestje naar een nieuw niveau te tillen. Of het nu gaat om een feest bouwen met de laatste hits of de muzikale invulling van jouw etentje in goed gezelschap, deze toegankelijke mannen voelen het feilloos aan. Of het nu gaat om een feest bouwen met de laatste hits of de muzikale invulling van jouw etentje in goed gezelschap, deze toegankelijke mannen voelen het feilloos aan. Waar de gelegenheid ook om vraagt!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig BENR kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je BENR wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van BENR wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij BENR online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van BENR kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

BENR boeken

Ben jij benieuwd hoe je BENR kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct BENR boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van BENR

BENR inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van BENR

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenop aanvraag2 personenNederlandstaligOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand