Bee Gees Forever boeken

Bekend van TV: “The Tribute: Battle of the Bands 2024”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 x 50 óf 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Bee Gees Tribute

Wil jij Bee Gees Forever boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bee Gees Forever. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Bee Gees Forever is dé premium Bee Gees Tributeband van Nederland! De band is een ode aan de wereldberoemde gebroeders Gibb. En brengt zo authentiek mogelijk hun talloze, tijdloze hits. Bee Gees Forever neemt het publiek mee op een muzikale tijdreis. Dankzij hun fenomenale muzikale interpretatie van, en eerbetoon aan deze pop- en discolegendes.

Biografie Bee Gees Forever

Alle grote Bee Gees-hits worden op indrukwekkende wijze live gespeeld en gezongen door deze groep zeer getalenteerde muzikanten. Met natuurlijk klassiekers als: How Deep Is Your Love, Stayin’ Alive en Words, Maar ook Night Fever, Nights on Broadway en To Love Somebody!

Tributeband boeken

De harmonieuze samenzang, met de herkenbare falsetto’s, wordt live perfect uitgevoerd. De looks van de Bee Gees zijn ook legendarisch. En daarom natuurlijk ook onderdeel van deze show. Dit zorgt voor een volledige audiovisuele beleving en het echte Bee Gees-gevoel.

Boekingen van Bee Gees Forever

Deze formatie van 7 artiesten dompelt het publiek – in een twee uur durende show – onder in het originele geluid van de Bee Gees. Onder hen een geweldige zangeres die de rollen van Dolly Parton, Dionne Warwick en Barbra Streisand op zich neemt! Kortom: Bee Gees Forever is een unieke beleving voor jouw publiek en garandeert een
succesvol en onvergetelijk evenement.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bee Gees Forever kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bee Gees Forever wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bee Gees Forever wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bee Gees Forever online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bee Gees Forever kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bee Gees Forever boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bee Gees Forever kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bee Gees Forever boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bee Gees Forever

Bee Gees Forever inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bee Gees Forever

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 50 óf 1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage7 personenBee Gees TributeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand