BeautyNezz boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  YouTuber
 • Genre
  Fashion & Beauty

Wil jij BeautyNezz boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van BeautyNezz. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

BeautyNezz, pseudoniem van Joy, is een Nederlandse youtuber, die vooral video’s maakt over lifestyle, cosmetica en mode.

Biografie BeautyNezz

De populaire Joy maakt op haar kanaal BeautyNezz video’s over de nieuwste trends in fashion en beauty en bespreekt hiernaast alle andere dingen die haar bezighouden. Om de twee maanden reist Joy met haar familie van Nederland naar Orlando in Florida, waar ze na twee maanden weer terugkeert naar Apeldoorn.

Boekingen van BeautyNezz

Joy is geen onbekende bij de VEED awards. Zo won zij in 2015 de ‘VEED Talent Award’ en in 2016 ook al de award voor ‘Beste Vrouwelijke YouTuber’.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig BeautyNezz kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je BeautyNezz wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van BeautyNezz wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij BeautyNezz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van BeautyNezz kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

BeautyNezz boeken

Ben jij benieuwd hoe je BeautyNezz kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct BeautyNezz boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van BeautyNezz

BeautyNezz inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van BeautyNezz

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
YouTuberin overlegexclusief1 persoonFashion & BeautyOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand